2777
2789

میخام ببینم الان که انقدر عادی شده توی جامعه،تفکر خود آقایون چیه؟

رل رو به چشم ناموس و همسر آینده و عشق همراه با تعهد میبینید؟

یا یه دختره فقط تو چشمتون که چند وقتی باهم باشید و نه به قصد ازدواج و نه با عشق و نه به چشم همسر اینده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دهه هشتادیم و فردا روز اول دانشگاهمه ، شاید بعضی ها تعجب کنن ولی هیچ وقت سمت این جور چیزا نمی‌رم چرا چون به نظرم فقط تمرکز آدمو کم می‌کنه و از اهدافش دور بعدشم شخصیتم اجازه این کارها رو نمیده ، بعدشم به نظرم مشغول کردن ذهن یک نفر دیگه به شکل غیر رسمی و نامعلوم داریم انگار به اون فرد بدی میکنیم و حق الناسه ، ترجیح میدم به دخترخانم ها به چشم خواهر نگاه کنم ولی نمی‌گم شما هم اینطور باشید شاید یکی تواناییش فرق کنه یا روحیش متفاوت باشه ، این نظر منه 

من دهه هشتادیم و فردا روز اول دانشگاهمه ، شاید بعضی ها تعجب کنم ولی هیچ وقت سمت این جور چیزا نمی‌رم ...

مبارک باشه قبولیتون

آره دقیقا هدف منم از زدن تاپیک همین بود که برا دخترا درس عبرت بشه گول نخوره ولی خب نظراتو به غیراز شما کسی نگفت

مبارک باشه قبولیتونآره دقیقا هدف منم از زدن تاپیک همین بود که برا دخترا درس عبرت بشه گول نخوره ولی خ ...

ممنونم ، آره کار خوبی میکنید یکم توی این موضوع آگاهی کمه ، من خودم خیلی ها رو توی این سایت دیدم همه مردها رو بدذات می‌دونن ، آره. درسته نسبت به قبلاً بیشتر شده اما به این معنی نیست پسر پاک نباشه البته منظورم خودم نیستم ، منم مشکلاتی دارم ولی خوب درست نیست وقتی چند نفر رو می‌بینید بعد فکر میکنین همه اینطورین ، من خودم کرمانشاهی هستم و معروفیت به غیرت زیاد و توی خانواده ما به کم پیدا میشه این موضوعات