2777
2789
عنوان

حاجی خجالت زده و شرم سارم😐

371 بازدید | 33 پست

ظهر با خانواده رفتیم بیرون

اونجا کلی الاچیق وسط یه طبیعتی بود مردم واسه پیکنیک میرفتن مینشستن بعد من از خانواده دور شدم برم یه قدمی بزنم یه کوه نوردی بکنم بعد بالاتر یه الاچیق بود فک کردم خالیه 

خلاصه به میله ها اویزون شدم یه چند تا حرکت ورزشی زدم مث همین دزدا رفتم بالا قرت پریدم وسط الاچیق بعد دیدم خانواده نشسته داره غذا میخوره:|||||
مثل سوسک از وسطشون رفتم بیرون خیلی هم عذرخواهی کردم 

نم چرا هر میله ای میبینم اویزون میشم حالا چه فکری میکنن:| ناموصا ندیدمشون:|

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣

وای حالا چی فکر میکنن در مورد من؟ 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

هیچ اونا دیگه حتما فراموش کردن 

منو چی میگی داداشم میخاست بره دانشگاه یه شهر دیگه راه آهن بودیم موقع خداحافظی دیگه همو بغل کردیمو اینا بعد من از شوخی یه دونه کوچیک زدم تو صورتش اما یکمی صداش بلند شد همه نگاه رو من بود😓

اشکال نداره😂😂

عی روزگااار!

دخترا مثل پرنسسا از پله ها میرفتن من مث جکی چان از میله ها!

وای حالا چی فکر میکنن در مورد من؟

بببخشیدا اینجوری میگم

فکر میکنن دیوانه ای یا یه تختت کمه

من که اگه چنین موردی میدیدم حتما به عقلش شک میکردم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

هیچ اونا دیگه حتما فراموش کردن منو چی میگی داداشم میخاست بره دانشگاه یه شهر دیگه راه آهن بودیم موقع ...

🤣

عوضش بانمکی

فعک نکنم!