2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش استارتر 

تاپیک آخر منو گزارش میزنید لو رفتم😂💓

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

به نظرم اگه می تونی یکم بیشتر هزینه کن یه میز و صندلی بخر که تا دوران دیپلم و کنکور بتونند ازش استفاده کنند 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

منم امشب به همسرم گفتم بخرع برای پسرم هم خودمم راحت باشم موقع کم کردن درس های هم خودش راهت میشه 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

بزن تو دیوار یه میز ناهارخوری 4 نفر دست دوم تمیز پیدا کن. هم بچه هات می تونند دو نفری بشینند پشتش و کتاب هاشون پخش کنند و درس بخونند هم برای غذا خوردن استفاده می شه.  زیاد هم هزینه نکردی 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

به نظرم اگه می تونی یکم بیشتر هزینه کن یه میز و صندلی بخر که تا دوران دیپلم و کنکور بتونند ازش استفا ...

دنبال این مدل میزی هستم واسه پسرم.اونا هم میز تحریر هستن؟و کجاها باید برم بخرم؟

خدایا شکرت💐🙏
دنبال این مدل میزی هستم واسه پسرم.اونا هم میز تحریر هستن؟و کجاها باید برم بخرم؟

انواع مدل هاش بیرون هست. ولی یه عمر برای بچه کاربرد داره 

این تاشوها. فقط یه دفتر و کتاب روش جا می گیره بعد بچه یه مدت بشینه سر زانوهاش درد می گیره