2777
2789
عنوان

چرا چشم رنگی ها فکر میکنن از آسمون افتادن

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 129 پست
خیلی با حرفت موافقم، از نظر خودمم خیلی عادی هست چون من ادمی نیستم که فقط به شوهر داشتن بسنده کنم بای ...

دقیقا مثل منی من خودم نظرم اینه تا اخر عمر میخوام مجرد بمونم ولی اگر یک درصد ازدواج بخوام کنم معیار هام مثل معیار های توان کامنت ها رو که خوندم شاخ دراوردم چقدر بعضی زن ها یا حسودن یا عقل ندارن 

اونو که خدا زده

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل منی من خودم نظرم اینه تا اخر عمر میخوام مجرد بمونم ولی اگر یک درصد ازدواج بخوام کنم معیار ...

حسادت زیاده حتی یه عده چشم ندارن ببینن تو معیار داشته باشی عملی بشه که معلوم نیست چکار کنن🤣

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

چه عجببببب یک چشم رنگی فهمیده دیدم🤗🤗😍😍

😘😘😘❤️❤️

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

ریا نباشه منم چشم رنگی ام رنگ مشکی یادتون نره تو جعبه مداد رنگی سیاه هم جزو رنگاس😁

چشم مشکی خیییلی قشنگه 😍 😍 😍 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

دمت گرم افرین شوخی کردم منم چشم رنگی دوست ندارم کلا چیزی که ادم رو تابلو کنه دوست ندارم

خیلی ببخشید

اما حرفِ قبلیت کمی ناراحتم کرد!💔

لطفا دیگه به کسی نگو!

این سایت پر شده از آدمایی که تا حرف میزنی میگن حسود!

میاد میگه جاریم فلان؛میگن حسود

اون یکی میگه خواهرم فلان،میگن حسود