2777
2789
عنوان

چرا چشم رنگی ها فکر میکنن از آسمون افتادن

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتید اینایی که چشماشون رنگیه فلانن فکر کردم میشه همه چشم رنگی ها حقیقتش من چشم رنگی هایی دیدم آنقد ...

به نظرم زیباترین رنگ چشم رنگ چشم های مهربون و دلسوز هست.  من از نگاه های تیز و همراه با بدجنسی بدم میاد حالا هر رنگ چشمی می خواد داشته باشه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

نمی‌دونم خودش چشماش قهوه ای تیرس یه شب اومد خونه ما یه ست شیشه ای اناری گرفته بودیم گفت چه خوشگلن پش ...

احتمالا چشمش شوره . 

من خیلی اتفاقای ترسناکی افتاده برام سر چشم شور بعضی آدما 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

ایناهایی که من میگم هیچ کدام زیبا هم نبودن😶😂

من اینجوری نیستم بخدا شبیه پروفایلمم با دماغ خوشکلتر

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

چون ایرانی ها عقده چشم رنگی دارند 

وقتی میخوان بگن یکی خوشگله سریع میگن چشم رنگیه همین میشه دیگه 

ولی واقعا زیبایی به چشم رنگی نیست چه بسا برعکس تعداد چشم رنگی هایی که اصلا به دلم نمیشینن و چشم ترسناکی دارن بیشتره اطرافم

به نظرم زیباترین رنگ چشم رنگ چشم های مهربون و دلسوز هست. من از نگاه های تیز و همراه با بدجنسی بدم م ...

دقیقا موافقم . باهاتون . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

الهی از این به بعد دنیا وفق مرادش باشه

ایست قلبی کرد و فوت شد 🖤 حق داشت واقعا بدشانس بود

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بله موهای خودم سر چشمای شور همین خانوم ریخت

💔.

والا به خدا من اینجور نیستم ☹️☹️☹️

همسر سابق چشم رنگی نبود ولی شدیدا خود شیفته بود، مطلقا هیچ کس رو آدم حساب نمی‌کرد 😑😑😑

برا همین قشنگ میفهمم چقدر سخته خودشیفته دوروبر آدم باشه 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃