2777
2789

سلام خانما 

عقدکرده هستم و همسرم ورشکسته هست و کلا شرایط مالیش خیلی بده ( دوستش از اعتمادش سواستفاده کرد و اموالش رفت و اون طرفم فرارکرد خارج اونحا فوت کرد و‌خلاصه دست شوهرم به هیچ جا نرسید ) 

این وسطا اتفاقای بد دیگه م براش افتاد که باز نمیکنم ، حمایتی هم از جانب خانواده ش متصور نیست البته کمکی هم ازش نمیخان خداروشکر . 

حالا من چون عقدم طولانی شد و وسایل جهزیه م هرکدوم یه وری هست تو انباری دوست و اشنا و اینکه بسیار از سمت خانواده متعصب و سنتی و پرخاشگرم تحت فشارم و هیچ امیدی به بهبودشرایط همسرم نیس ولی خودم توانایی مالی نسبتاخوبی دارم و میتونم یه خونه کوچولو خریداری کنم ، برای ارامش خودم اینکارو بکنم ؟ اما همسرم ‌واقعا هیچ کاری برا این زندکی نکرده نمیخام تمام بار مسولیت متوجهم باشه نمیدونم چ کنم 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

اره حتما خونه بخر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

خونه بخر بنام خودت به شوهرتم اصلا نگو

بکنش مستجر خودت (بگو یکی از اشناهای بابام یه خونه داره دلش ب حالت سوخته میخواد با پول پیش کم بزاره ما زندگی کنیم )هر ماه ازش پول کرایه بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بننام خودت میخری دیگه...............شوهرم نداشتی میخریدی دیگه بالاخره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هرکار میکنی بکن ولی اصلا اصلا اصلاااااااااااااااا خونه رو نزن به اسم شوهرت، یا یه کاری کن، خونه بخر به شوهرت نگو، بگو رهن کردم، هیچوقت نگو صاحاب خونه منم 

کاربری نمیدونم چندم🥱 البته میدونم، فک کنم ۶ ام😭

سلام بانو بله حتما بخر .اما حواست باشه سند خونه دم دست نباشه اون بنده خدا هم مقصر نبوده .اون عوضی مالشو بالا کشیده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مگه قراره به نام شوهرت بزنی؟؟؟ 

بخر حتما،،، سرمایه میشه برای خودت دیگه،،،، هم زندگی میکنید توش 

یه جوری میگی انگار دو دستی میخوای خونه تقدیمش کنی،،،، خب خودت میخوای توش زندگی کنی دیگه،، برات هم سرمایه میشه،،،، 

یه منت هم میزاری سر شوهرت،،، 

زبونت هم درازه سرش