2777
2789

بنظرتون چرا اینکارو میکنع؟

من افسردم و خیلی لاغر و سیبیلو و بهم ریخته شدم پریودیم جلو میفته درسام زیاده خودم اشپری میکنم خرید میکنم.... تازه طلاق گرفتم و خودم بچه طلاقم 

حال روحیم بد نیست ولی از ظاهرم خجالت میکشم ماسک میزنم ....

امروز مرده تو مغازه گفت شعلت چیه که ماسک میزنی.... گفتم ازاد گفت شعل شوهرت چبه گفتم سوهر ندارم .... خیلی ناراحت شوم بنظرتون دیدش بهم بد بوده که ماسک میزنم

شما چی دیدی دارید ب کسی کهاسک میزنه.؟

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

بعنوان کسی که تازه ماسک زدن رو ترک کرده فقط میتونم بگم همیشه از نگاهای کنجکاو بقیه فراری بودم و نمیدونم چ فکری میکردن

عاشق گربه هام🥺💕آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان تو بیمارستانم و تنها کسی که ماسک زده منم و چند تا از پرستارا   به خاطر فضای آلوده زدم

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

بعنوان کسی که تازه ماسک زدن رو ترک کرده فقط میتونم بگم همیشه از نگاهای کنجکاو بقیه فراری بودم و نمید ...

چجوری ترک کردی چرا میزدی میشه کمک کنب

چجوری ترک کردی چرا میزدی میشه کمک کنب

بینیم تو تکواندو شکست

۱۴ سالم بود نمیتونستم عمل کنم سنم کم بود

وقتی عمل کردم دیگه نزدم

عاشق گربه هام🥺💕آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

جواب هر سوالی رو نیاز نیست بدید.ماسک هم به خودتون مربوطه، خیلی ها بیماری دارن یا تو خونه بیمار دارن ...

خیلی ناراحتم من خوشگلم ولی بخاطر یه مسایلی حتی یکیش فقره لاغر و زشت شدم ... 

ولی بقیه بد نگاه میکنن به کسی ک ماسک زده

بینیم تو تکواندو شکست۱۴ سالم بود نمیتونستم عمل کنم سنم کم بودوقتی عمل کردم دیگه نزدم

اها خداروشکر ...❤

یا خیلی حساسه رو سلامتیش

یا اعتماد به نفس پایینی داره

که دراکثر موارد دومیه چون بعضی ها تحت هیچ شرایطی حاضر نیستن ماسکشون رو یک لحظه هم جلوی دیگران پایین بیارن ک ب دومی بیشتر میخوره

یه همکلاسی هم داشتم، چون از نظرش بینیش خوب نبود ماسک میزد همیشه.

Intj-