2777
2789

دوستانه رفتار میکنم یا کلا باهاش هیچ رفتاری ندارم 

ولی هر کی  ب ما میرسه  سوء استفاده میکنه و تیکه و کنایه  کاش هیچکسو ناراحتدنکنیم با زخم زبونامون☺

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (:

اخلاقشونه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل ادمو میشکنن ولی من بازم ب روشون نمیارم دوباره بدتر میکنن بدون اینکه تقصیری داشته باشما

شما ذاتت پاکه ادم درستی هستین 

منم مثل شما همیشه بقیه بهم زخم میزنن دلم میشکنن  ولی من باهمه خوبم درحق کسی بدی نکردم

بعضیا واقعا عجیبن. من بچه بودم چند سال مجبوری خونه پدربزرگم زندگی کردم مادر پدرم نبودن کلا ی اتفاقاتی افتاده بود منو داداش ی سالم تنها مونده بودیم من13سالم بود.. خالم ی بلاهای سرم اورد 5سال ازم بززگتر بود ی کارای کرد ک اون چند سال بدترین سالای عمرم شد پشت سرمم زیاد داستان درست کرد گندکاریای خودشو مینداخت گردن من. تا زمان گذشت ولی همیشه فک میکنم چی میشه ک ی ادم ب خودش اجازه میده ی دختر تنهارو ک خواهر زا‌دشم هستو زندگیشو جهنم کنه ب مرگ راضیش کنه حتی ی درصد دلش نسوزه بگه این دختر تنهاس جز ما کسیو نداره.. من بودم هیچ وقت اونکارارو نمیکردم اصلا نمیتونم با کسی بدرفتاری کنم یا دردسر واسه کسی درست کنم و اذیتش کنم...بعضی ادما واقعا ذات خرابو سیاهی دارن

دل ادمو میشکنن ولی من بازم ب روشون نمیارم دوباره بدتر میکنن بدون اینکه تقصیری داشته باشما

توی وجودشون نهادینه هست ، ازشون فاصله بگیرین و انتظار بدی کردن رو ازشون داشته باشین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

همیشه اینجور آدما هستن کاری نمیشه کرد من فقط قطع ارتباط میکنم تا جایی که الان هیچکسو ندارم تنهای تنه ...

وای چقدر مثل همیم منم یه مدت کوتاهی هست که باهم قطع کردم  البته نه به طور قهر و دلخوری  فقط فاصله گرفتم که یعنی سرم شلوغه 

با هرکس مثل خودش رفتار کن نتیجه میده

کاش بشه بتونم مامانم از اول تو معزم کرده به هنه خولی کنم برا همین خودم ضربه میخورم هر دفعه عادت کردم دیگه نمیتونم😥

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (: