2777
2789
عنوان

جاری سابقم🫠

617 بازدید | 36 پست

دخترا من جاری سابقمو عقد ام میخوام دعوت کنم به نظرتون شوهرش هم میاد؟؟

مامانم میگه اگه نیومد هم نباید ناراحت بشی نمیدونم وقتی میخوام کارت دعوت بنویسم با خانواده یا نه ://

به نظرتون چه کنم؟

اینم بگم جاری سابقم رفیقمه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنویس با خانواده

دیگه خودش میدونه بخواد بیاد یا نه ..

تو احترامتو گذاشتی

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

این جدیده برادر شوهر سابق بیاد عقد زن سابق برادرش 🫤

شوهرت ناراحت نمیشه ؟

شوهر سابقت هم ازدواج اگه کرده یا می‌کنه بهتره با هیچکدوم از خانوادش در ارتباط نباشی چون اون خانم حساس میشه ببینه شما با هر کدوم از فامیل ها در ارتباطی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
این جدیده برادر شوهر سابق بیاد عقد زن سابق برادرش 🫤شوهرت ناراحت نمیشه ؟شوهر سابقت هم ازدواج اگه کرد ...

من هیچ ارتباطی با اون خانواده ندارم!!! همسرم میدونه این خانوم جدا از اینکه جاریم بوده بهترین دوستمه 

من فقط با جاریم در ارتباطم و فقط از روی احترامی میخوام با خانواده دعوت کنم

چون طلاق گرفتم دلیل نمیشه از دوستم جدا بشم !

خب مگه نمیگی جاری سابقته؟ببخشید من فکر کنم متوجه نشدم مگه الان با داداش شوهره جاریت عقدت نیست؟متوجه ...

نه عشقم اصلا یه نفر دیگه من فقط میخوام جاری سابقو دعوت کنم

من هیچ ارتباطی با اون خانواده ندارم!!! همسرم میدونه این خانوم جدا از اینکه جاریم بوده بهترین دوستمه ...

آها شما ازدواج دومته؟نه چه اشکال داره شما بنویس با خانواده اون دوست داره خودش میاد دوست داره با شوهرش میاد

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آها شما ازدواج دومته؟نه چه اشکال داره شما بنویس با خانواده اون دوست داره خودش میاد دوست داره با شوهر ...

بله عزیزم منم مینویسم حالا مهم نیست بیاد یا نیاد