2777
2789

اول بگم ایشون کاملا سنتی اومدن جلو و داریم همو میشناسیم اما هرسری که همو دیدیم تا الان یه چیزی اورده به عنوان کادو،من باید واسه تولدش چیزی بگیرم؟؟؟اگر اره چی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

به جز هرزه ها هیچکس زیر چترتان و پرچمتان نخواهد ماند و ما تمام پاکان جهان را، از چنگ شما بیرون می‌آوریم.▪ما با شما عالَم را قسمت می‌کنیم.▪️پاکان عالم را از شما خواهیم گرفت و شما هرزه‌های ما را از ما خواهید گرفت؛▪️هرزه های ما برای شما و پاکان عالَم برای ما. اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل، پاکی هست، بالاخره از صفوف شما خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه های ما، ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به شما خواهد پیوست. این قرار ما با شما.

بد نیست یک دسته گل دیزاین شده بهشون هدیه بدید و یک کافه دعوتشون کنید

من باشم دوست دارم آدما را خوشحال کنم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بد نیست یک دسته گل دیزاین شده بهشون هدیه بدید و یک کافه دعوتشون کنیدمن باشم دوست دارم آدما را خوشحال ...

منم دوست دارم، ولی اخه دست گل واسه پسر بگیرم؟؟بعد پول کافه رو من حساب کنم؟🙄نمیدونم اصلا نمیدونم گیجم

در حال آشنایی هستین حست بهش چیه ؟ اگر فکر می‌کنی قراره بهش جواب مثبت بدی و از جلسه سوم چهارم خارج شدید و بیشتر صحبت کردید خوبه که یه هدیه بخری و همینو بکنی موضوع صحبت هاتون

اگر هدیه تولد برات مهمه بهش بگو که مناسبت ها برای من اهمیت دارن و یه جور احترام گذاشتن می‌بینم و... 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

در حال آشنایی هستین حست بهش چیه ؟ اگر فکر می‌کنی قراره بهش جواب مثبت بدی و از جلسه سوم چهارم خارج شد ...

ببین حدودا ۴ ماه یا ۵ ماه شده اما کلا شابد ۱۰بار همودیدیم که اکثرش در حضور خانواده ها بوده،من واقعا تا الان از شخصیتش خوشم اومده،بعد اون همیشه دست پر اومده تا الان مثلا اکثر کادو هاشم مثلا از باغشون یا میوه اورده یا زعفرون و شیرینی و اینا اورده،من اگر بخوام کادو بدم چی باید بدم اصلا؟؟

منم دوست دارم، ولی اخه دست گل واسه پسر بگیرم؟؟بعد پول کافه رو من حساب کنم؟🙄نمیدونم اصلا نمیدونم گیج ...

یعنی از دید شما گل فقط واسه خانم هاست ؟

شما وقتی یکی را مهمان میکنید غذا و خوراکی را خود اون شخص هزینش را متحمل میشه ؟

عزیزم گیج بازی در نیار شیک و باکلاس یک باکس گل خوشکل‌ بخر یک کافه هم دعوتشون کن اونجا نوشیدنی و کیک سفارش بدید و صحبت کنید و تولدشون هم تبریک بگید مثال دو تا دوست و تمام 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اره حرفتون منطقیه!

موفق باشید عزیزم

هدیه دادن از شخصیت آدم کم نمیکنه 

می‌تونه جرقه ای باشه برای اینکه حس بهتری بین شما القا بشه

و نتیجه مثبت تری داشته باشه 

ببین حدودا ۴ ماه یا ۵ ماه شده اما کلا شابد ۱۰بار همودیدیم که اکثرش در حضور خانواده ها بوده،من واقعا ...

اگه قرار بعدی تنها بودید برید کافه کیک تولدشو تو سفارش بده بگو بیارن سر میز دیگه کادو نخر 

اگر قرار بعدی توی خونه تون بود که میتونی یه کیف پولی چیزی این مدلی بخری 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85