2777
2789

من شغلم ارایشگریه خیلی بهش علاقه دارم ولی گاهی پشیمون میشم میگم ای کاش انتخابش نمیکردم!!

بعضی مشتریا و یا مدل هایی که میان  خیلی بیشعورن 

نگاه بالا به پایین به ادم دارن 

طرف اومده مدل شده انتظار کار خیلی بیست و خفن از ادم داره!

بعضیا پول ادمو نمیدن !!

من خودم دیروز یه مشتری داشتم وسط کار ول کرد گفت اصلا نمیخوام حالا من فقط نیم ساعت بود که شروع کرده بودم 

قرار بود براش یه بافت تلی انجام بدم اونم فقط با ۴۰ هزار تومن!!چون تو شهرستان هستیم اینجا به نصبت جاهای دیگه نرخ ها کم تره 

مثلا شاید این بافت رو ۷۰ تومن بگیرن ولی من چون تازه شروع کردم ۴۰ تومن میگیرم 

برای نمونه کار هم خوبه!!

اونوقت این خانم فقط برا این که پول نده هم وقت خودشو گرفت هم وقت منو !!

به خدا خسته شدم بعضیا خیلی دیگه انتظارات فضایی دارن من نیم ساعت بود شروع کرده بودم .

بافته یه ذره اینور اونور تر شد 

بهش گفتم اگه راضی نیستی کامل که نبافتم باز میکنم از اول میبافم اونور تر میبافم این که عیبی نداره !!

بازم قبول نکرد گفت نه من دیرم میشه و ..

خودش دور اومده بود زود هم میخواست بره 😑😑😑

باعت تخمیش هم قرار بود این باشه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هر کاری تا زمانی که مهارت کامل و کافی توش پیدا نکنی خاک خوری و سختی داره اینطور موقع ها باید بمونی و ادامه بدی ممکنه هی بری جلو دقیقا جایی که فکر می‌کنی آره خودشه چقدر خوب شدم ببینی عه من که دارم بدتر میشم اینجا باید خوشحال سی یعنی نورون های مغزت شروع کردن به تغییر کردن و این تغییر باعث پسرفت موقت میشه و اگر اینجا ناامید نشی یه کم زمان بگذره شکوفا میشی 

حالا جواب سوالت بیین زمانی میتونی بفهمی از کارت متنفر هستی یا نه که هر چقدر تلاش می‌کنی میبینی واقعا استعداد نداری و مثلا سی بار یه مدل رو بافتی ولی باز گند میزنی اینجا دیگه شک کن، یا مهارتت کافی هست کارت هم خوب هست ولی حس می‌کنی اینجا اونجایی نیست که من باید باشم برام معنا بخش نیست دلم نمیخواد برای این حرفه و هنر جون بدم دلم نمیخواد همه عمرم این کار رو بکنم دلم نمیخواد دیگران منو با این کار بشناسن به شغلم افتخار نمیکنم 

و مهم تر از همه احساس غرقگی طی انجام کارت نداری 

غرقگی احساسی نیست که همیشه پیش بیاد احساس به شدت خاصیه 

تصور کن وقتی داری کار رو انجام میدی تا حدی تسلط کافی داری کمی احتیاج هست تمرکز کنی ولی می‌دونی اگر دقت کنم از پسش برمیام کاره واست آسون نیست ولی بسیار سخت هم نیست 

اینجا اون لحظاتی که داری تمرکز میکنی حس می‌کنی زمان مفهوم خودش رو از دست داده و اینجاست که احساس فوق العاده عجیب غرقگی به وجود میاد 

ممکنه همزمان با این غرقگی استرس هم داشته باشی ولی برآیندش حال خوبیه 

اگر وقتی توی همچین موقعیت هایی که توضیح دادم بعد از تسلط پیدا کردن روی کارت غرقگی برات پیش نمیاد یعنی باید شک کنی که این کار رسالت زندگیت هست یا نه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من  تحصیل که بهم دادده شد خستم از بچگی فقط جامعه طبق نیاز های خودش با من رفتار کرده یه عده رو نخبه. کرده یه رو کارگر با به حساب نامید اکه کاش تو این کشور جهانی سومی بدنیا نمیودم