2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زیاد نباید انرژی و وقت ص

رفشون کنی که بعدا پشیمون بشی 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

ینی چی زیاد براشون انرژی نزارم؟می شه بیشتر توضیح بدی؟از کجا حدش رو تشخیص بدم؟؟

ببین هرادمی با محبت زیاد پررو میشه و خودشو بزرگ میبینه 

مثلا اینکه هروقت رفتین کافه هی نیفت جلو بگو من حساب میکنم 

یا مثلا همیشه در دسترس نباش

اون دیگه اسمش دوستی نیسدوست کسیه ک کنارش فارغ از همه چیز خودتی بدون اینکه قضاوت بشی اونی ک باید سیلس ...

آره باهات موافقم ولی آدمای اینطوری فوق العاده کمن و باید با سیاست رفتار کرد 

سیاست به معنای دو رویی نه ها 

مثلا دیدی ی سریا چقدررر دوستاشون باهاشون روالن و مدت دوستیشون بلنده و ی سریا صد خودشون رو می زارن اما آخر اون دوستیه اونی نمی شه که باید...

آره باهات موافقم ولی آدمای اینطوری فوق العاده کمن و باید با سیاست رفتار کرد سیاست به معنای دو رویی ن ...

از اول باید دوستت رو خوب و همرنگ خودت انتخاب کنی با هر کی دوست نشو ب ذات آدما نگاه کن

ببین هرادمی با محبت زیاد پررو میشه و خودشو بزرگ میبینه مثلا اینکه هروقت رفتین کافه هی نیفت جلو بگو م ...

اگه تو با دوستت اوکی باشی ولی اون با نهایت سیاست باهات برخورد کنه چیکار می کنی؟

مثلا باهات رواله ها،آدم موجه و با فرهنگب هم هست ولی ی سری موارد رو کلا نگه بهت

یا پیامت رو دیر سین کنه(مگه این نیست که اگه برای کسی مهم باشی همیشه باید برات وقت داشته باشه؟) و یا حتی گاها خواسته و ناخواسته وسط صحبتت با ی توجیه حالا موجه یا غیر موجه بره

عکس العملت نسبت به این شخص چیه؟ارتباطت رو باهاش کمرنگ می کنی یا سیاست پیش می گیری؟

برام مهم نیست و منم با سیاست باهاش جلو میرم

پس مثل قبل نمی شی باهاش درسته؟

به نظرم خیلی آزاردهندست که به آدمی متقابلا احترام بزاری و براش وقت بزاری ولی اون این‌طوری کنه

پس مثل قبل نمی شی باهاش درسته؟به نظرم خیلی آزاردهندست که به آدمی متقابلا احترام بزاری و براش وقت بزا ...

اره دیگه 

خب شمام نباید از اول فکر میکردی دوستت آدم بزرگ و خوبیه