2777
2789
عنوان

بچه ها اینجا کسی از کراتین کرده موهاش راضی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 23 پست
وای چ ید 😭 متخصص می تونه کاری واسه وز بودن مو بکنه یا نه؟

نمیدونم والا

شاید با روغن تراپی و زدن ماسک و سرم مو و اینجور کارا موهات خوش حالت شه 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

نمیدونم والاشاید با روغن تراپی و زدن ماسک و سرم مو و اینجور کارا موهات خوش حالت شه

روغن موی خوب هم گرفتم تاثیری نداشته

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خوش به حالت من ریزش داشتم موهام نزدیک باسنم بود رفتم دکتر گفت موهات انقد بلنده میریزه دیگه برو ...

وااای برای اولین بار یکی بهم گفت خوشبحالتتت🥹🥹🥹🫂😭😭🫂🫂🫂🫂🫂♥️💞💞💞الهی بگزدممم ایشالا ریزشش قطع میشه و بلند میشه

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

روغن موی خوب هم گرفتم تاثیری نداشته

روغن آرگان یا روغن بنفشه پایه زیتون بگیر بزن ببین چطوره 

باید روش استفادشونم بلد باشی تو نت سرچ کن

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

من چون ریزش داشتم رفتم پروتئینه کردم نصف موهام ریخت موادش خیلی خوب بود ولی ریزشم صدبرابر شدید تر از ...

ریزشت چجودی بود 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
ریزشت چجودی بود

قبلش ریزشم زیاد بود بعدش صد برابر شد 

هروقت شونه میکنم مشت مشت میریزه 

تو این 4-5 سال اخیر نزدیک دو سوم موهام ریخت

وااای برای اولین بار یکی بهم گفت خوشبحالتتت🥹🥹🥹🫂😭😭🫂🫂🫂🫂🫂♥️💞💞💞الهی بگزدممم ایشالا ریزشش ق ...

خدا نکنههه 

ریزش نداره اون قدر کم شده خیلی ولی دکتر رید دیگه به موهام 😂