2777
2789

من اما امروز رفتم توی خونه تو و بخشی از لباسهات رو برای دخترهات یادگاری گذاشتم کنار ....

قلبم مچاله شده از این غم ..

از اینکه یکسال گذشته ولی هیچ چیزی تغییری نکرد ، دخترکوچولوت دیشب قاب عکستو آورد گذاشت کنارش توی رختخواب و هی نگاه کرد و آخرم پتوش کشید رو قاب عکس و با قاب عکس تو خوابید ...

خدایا من نفهمیدم چرا اینکارو با این بچه ها کردی؟ چرا یه خونه رو تاریک کردی؟ 

عزیزدل آسمونی امیدوارم جات بهترینها باشه ،روحت پر از آرامش باشه.

و برای همه آدمهایی ک عزیزی از دست دادن از خدا صبر میخوام... برای دل کوچیک برادرزاده هام آرامش، خوشبختی میخوام خداجون.

حتما ادم خوب ومهربونی بوده

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله واقعا عروس خوبی بود خاطره بدی ازش ندارم

یکی مثل منه ظالم هیچیش نمیشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

امر‌ز خبر فوت یه جوون شنیدم از صبح تو شوک هستم.انگار قلبم درد میکنه.واقعا خیلی حیف شد.یه آقای باشخصیت و موأدبانه.با اینکه ماهی یک بار برای چند دقیقه میدیدمش احساس میکردم سالها میشناسمش مثل یه برادر کوچیکتر دوسش داشتم .خدا به خانواده اش صبر بده.ومورد رحمت و مغفرت خودش قرار بده   

عزیزم من الان دارم همین روز های میگذارمونم

خدا بهتون صبر بده.

اینکه عزیزی بمیره سخته ولی اینکه بچه داشته باشه و ب بچه ۶ساله بگی مادرت مرده و دیگه برنمیگرده این سختترین کار دنیاست