2777
2789
عنوان

بازی کردن با بچه ی ۹ ماهه

244 بازدید | 13 پست

چه بازی هایی با بچتون میکنید و به چجور بازی و اسباب بازی بیشتر توجه و علاقه نشون میدن؟

من اسباب بازیای مناسب این سن رو برای پسرم تهیه کردم اما علاقه ای نشون نمیده. بیشتر پیگیر جعبه ابزار باباشه! 🙈

فقط وسایل اشپزخونه از جمله قابلمه کفگیر ابکش 😩😩😩😩😩😩همه اسباب بازیاش افتاده میره با وسایل اشپزخونه بازی میکنه تو قابلمه سیب زمینی میندازه هم میزنه بعد بمن میگه به به یعنی بخور😩😩😩😩😩😩😩😩

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازی موشک موشک،آر پی جی،تانک،نفربر،ناو جنگی،بمب اتمی اتمی،شیمیایی،میکروبی برطبق موقعیت زندگی فعلیش در دنیا باید اینارو بلد باشه،که یه وقت امریکا موشک فرستاد اینم بتونه دفاع کنه😊😊😊

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
بازی موشک موشک،آر پی جی،تانک،نفربر،ناو جنگی،بمب اتمی اتمی،شیمیایی،میکروبی برطبق موقعیت زندگی فعلیش د ...

بنام خدا الان میریم رو هوا

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
بنام خدا الان میریم رو هوا

😂😂😂😂😂😂😂😂اره امروز نی نی یارها بازی بترک بترک راه انداختن،میترکم میترکی میترکید،میترکیم ،میترکین ،میترکید،،،

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
فقط وسایل اشپزخونه از جمله قابلمه کفگیر ابکش 😩😩😩😩😩😩همه اسباب بازیاش افتاده میره با وسایل اشپزخ ...

الهی بگردم. آره گویا همه ی بچه ها به وسایل خونه و بزرگترا بیشتر از اسباب بازی علاقه دارن 😂

چند وقتشه نی نی؟

اسباب بازی مناسب این سن یه جوکه عزیزم بچه ها تا دو سالگی که کلا سراغ اسباب بازی نمیرن بعدشم در کنار نابود کردن وسایل خونه و لوازم آرایش مادر شاید توجهی به اسباب بازی کنن

تو اين سن بچه ها دوست دارن هر چيزيو بردارن بكنن تو دهنشون يه سري از اين جغ جغه ا بريز جلوش بازي كنه 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
الهی بگردم. آره گویا همه ی بچه ها به وسایل خونه و بزرگترا بیشتر از اسباب بازی علاقه دارن 😂 چند وقت ...

۱۷ماهشه عزیزم😆😆😆

سلام دوست من

کودک در این سن نیاز ی به اسباب بازی خاصی نداره نیاز کودک به اسباب بازی و بازی برای کمک به رشدش از 3 سالگی آغاز میشه 

در این سنی که کودک شما قرار داره کودک  به دنبال شی پنهان شده در یک مکان هست یا مثلا بازی دالی موشه رو با نوبت انجام میده حوزه بازی کودک در این زمینه همین هست ضمن اینکه شما در هر سنی کودکتون قرار داره بایستی بدونید تو چه مرحله رشدی روانی و جسمی هست و چه نیازهایی از این دو رده اگه برطرف نشود بعدا برای کودک مشکل ساز خواهد بود

در سن کودک شما ،اضطراب جدایی در حال آشکار شدن هست یعنی شما بایستی بهش احساس امنیت بدهید این نیازی هست که کودکتون داره حتی میتونید این نیاز رو در قالب همون بازی بهش بدید.

شاد و پیروز باشید.