2777
2789
عنوان

دوتا بچم گلوشون چرکه و سرفه دارن باید دوتا ویزیت بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برا هردو دارو بده آره،اما من معمولا اون‌یکی که حالش بدتره رو میبرم با خودم دکتر ببینه فقط دوز من ...

اگه خود پزشک راضی باشه آره ولی ن اینکه با زرنگ بازی بخای ی ویزیت بدی دوتا رو معاینه کنه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
دارو ها مقدارش کم و برای دو. تا بچه کفاف نیست چون دو تا نسخه مینویسه دو تا ویزیت میگیره من گاهی خود ...

اگه عفونت گلو از نوع استرپتوکوکی باشه و انتی بیوتیک مناسب و به موقع نباشه میشه روماتیسم قلبی...ریسک نکن برای بچه...

دقیقا عین این می مونه بگی دوتا لباس عین هم خیاط میخواد بدوزه  وظیفشه بدوزه پول یکی رو بدم 

یا بگی دوتا بچم پفک میخوان دوتا بردارم پول یکی رو بدم 

یا بگی دوتا بچه سر یه کلاس ریاضی برن ولی معلم از یکیشون پول بگیره چون داره درس رو که میده اون یکی هم گوش کنه 

وظیفه دکتر نیست دونفر رو با یه ویزیت معاینه کنه 

اگر کرد واقعا لطف کرده 

من به شخصه دیدم طرق دستش پر النگو بوده بعد برای دکتر رفتن و ویزیت دادن جونش بالا میاد ولی خرج ژل لبش حتما میکنه کاشت ناخن حتما داره 

میترسم بگه برا یک نفر ویزیت دادی .. من با هر دو میرم داخل . چون شوهرم نیس

باید پول ویزیت هر دو رو بدی اگر نمیخوای بدی داروهای یک کدوم رو برای اون یکی بخر و دوز مناسب رو بزن گوگل دربیار ولی نمیتونی توقع داشته باشی رایگان اون یکی رو ویزیت کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مریضی یکی هست ولی دارویی که به بچه دوساله میدن با شیش ساله فرق کنه شاید،دوتاشون ببر داخل بگو دکتر جفتشون مریضن یه دارو بدم

اونجا بهت میگه معاینه میکنم یا نه،ویزیت بدی دوباره یانه

میترسم بگه برا یک نفر ویزیت دادی .. من با هر دو میرم داخل . چون شوهرم نیس

بله باید برای هردو بگیری عزیزم ویزیت هم گرونه به نظرم تیمکس بخر بده خیلی بهتره من همیشه به بچه هام نیمکس میدم دارو خونه هم برس علائمشون رو بگی دارو میده 

کامنت ها رو میخونم از این حجم طلبکاری میفهمم چرا پزشک ها این همه مینالن از فرهنگ پایین مردم 

استارتر اینو یه پزشک اطفال گفته بخون 

مامان بعد از معاینه‌ی بچه اول:
«بچه دومم نوبت نگرفتم، فقط یه نگاه بنداز، اگه آنتی‌بیوتیک خواست، ویزیتش می‌دم!» 😅

آره واقعاً… تشخیصِ نخواستنِ آنتی‌بیوتیک که تخصص نمی‌خواد!
😏😏😏

🔴تشخیص آنتی بیوتیک نخواستن ، هم وقت می‌بره، هم سواد!

اگه مشکل مالی هست، فقط کافیه آروم به خودم یا منشی بگین—با دل و جون رایگان معاینه می‌کنم.❤️
اما بی‌ارزش کردن معاینه، بی‌احترامی به علم و پزشکه  💔
احترام باید متقابل باشه😉

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85