من 4 سال درگیر جوش بودم اول یک روند اهسته داشت و تدریجا جوش ها تبدیل به فاجعه شدن 401 یک بار ازمایش دادم و نرمال بود اما باتوجه به نمودارها من در مراحل اولیه اش بودم 404 سونو و ازمایش دادم و نتیجه تنبلی تخمدان بود
علائمش رو کم و بیش داشتم اما توی 6 ماه بیشترین سرعت رو گرفت چون استرس هم به پیشرفتش کمک میکرد
علائم شامل: موهای ضخیم و تیز گردن و چونه/ زیاد شدن موهای کرک بغل گوش /موهای ضخیم پشت بازو و شونه/ اکنه های التهابی توی ناحیه فک و چونه / جای جوش های سمج/بدخلقی عدم تمرکز/پریود نامنظم/ریزش مو ناگهانی/و کم اشتهایی
اگه علائمش رو دارید به متخصص غدد یا زنان مراجعه کنین و ازمایش هایی مث
LH / FSH / Free testo / Testo/ DHEA-s / 17-OH Progesterone / prolactin / TSH رو بدین
من بعد از 6ماه مصرف ال دی و اسپیداکتون و مکمل هایی مثل اینوزیتول . فمی لاکت . امگا3 . ویتامین دی و زینک و از همه مهمتررر با رژیم غذایی مناسب پرفیبر و پروتئین و ورزش تونستم از شرش راحت شم.
استرس سمه قند و چربی سمه کم تحرکی و اضافه وزن سمه
و ضمنا سعی کنید حین مصرف داروهای هورمونی از مصرف عرقیجات و داروهای طب سنتی مث کاسنی و فراسیون و... پرهیز کنید چون هورمون هارو بهم میریزن
تا وقتی که این مشکل شما حل نشه پوستتون هم خوب نمیشه حتی با روتین پوستی کره ای و گرون . من هرمحصولی که فکرش رو بکنید و هر خدمات فیشیالی رو گرفتم نمیگم تاثیر نداشت اما هورمون ها اجازه اثرگذاری نمیدادن و فقط حساب بانکیم تمیز میشد نه پوستم درحالیکه قرص ها توی 3 ماه نجاتم دادن خلاصه که زنده باد علم پزشکی.
پ.ن:این متن صرفا تجربیات منه نه کلیات موجود.
امیدوارم مفید باشه بوس.