2777
2789
عنوان

دبیر های عمومی ماز کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم که پشت کنکوریم

خب باید ببینی هدفت چیه اول اگر دندون پزشکیه یه ماجراست پزشکی به پایین یه ماجرای دیگه اول میری سایت سنجش تراز یازدهم و دوازدهم رو میبینی اگر تراز معدل در مجموع به ۹۰۰۰ رسید که دستش نمی‌زنی اگر کمتره باید حساب کنی با ترمیم دوازدهم میرسه یا نه اگر کافی نباشه باید یازدهم هم اضافه بشه ولی نباید از تست زنی و کنکور عقب بمونی برای همین نهایتا دوتا کلاس میرسی برداری اگر موضوعی ایراد داری مثلا مبحث سنتیک شیمی میری تلگرام کلیپ سال پیشو نگاه میکنی همون چندتا قسمت اگر ایراد ساختاریه باز باید بری کلاس نکته و تست نه سالیانه که هفتاد جلسه باشه

خب باید ببینی هدفت چیه اول اگر دندون پزشکیه یه ماجراست پزشکی به پایین یه ماجرای دیگه اول میری سایت س ...

مرسی عزیزم نه به اونا نرسید اخه نمیدونم از کجا ببینم فیلم های سال قبلو الانم تست زنی اوکیم ولی میترسم تاثیرش مثبت بشه الکی وقتم به باد بره  دوستامم میگن فیلم خیلی نبین تست بزن بعد خودم دو دلم

مرسی عزیزم نه به اونا نرسید اخه نمیدونم از کجا ببینم فیلم های سال قبلو الانم تست زنی اوکیم ولی میترس ...

کلن تا شروع دی نهایی رو بیخیال شو فعلا تا دی نیم سال اول دوازدهم و دهم رو ببند کامل دی ماه ازمون ها فورجه میزارن ده روز نهایی های نیم سال اول رو ببند

میتونی مشاوره بدی به من اخه خیلی خوب گفتی چکار کنم

اگر در حد چندتا سواله همینجا بپرس جواب میدم 

اگر پیوسته مشاوره میخوای من ماهی یبار میام اینجا ای دی تلگرامم همینه که اینجا گذاشتم اونجا بهم پیام بده خودت رو معرفی کن شب ۹ تا ۱۰ مشکلی داشتی صحبت میکنیم