2777
2789
عنوان

چرا زن و مرد به هم تمایل دارن

235 بازدید | 32 پست

دیر زمانی بود که جنسیت وجود نداشت یعنی موجوداتی بودن قبل ما در این ماتریکس که جنسیت نداشتن! 

این موجودات بسیار باهوش بودن و روحانی ! زندگی های قبلی یادشون میموند چون سرگرم شهوت رانی نبودن که نصف عقلشون رو زائل کنه (این تمایل بد نیست من زیاده رویش رو میگم)  بخاطر همین میتونستن تناسخ رو دور بزنن و ازین گیم و بازی خارج شن! 

سیستم دید اینطوری نمیشه و نمیتونه ازین موجودات انرژی خواری کنه و اونا رو مدام به این چرخه باطل تناسخ برگردونه 

اومد به ما جنسیت داد این موجودات رو دو تکه کرد زن و مرد ... در واقع ما یکی هستیم تمایل شدید ما بهم در همینه 

برای همینه خیلی هامون سالها دنبال عشق و یار زندگی هستیم چون در واقع یکی بودیم....

اگر شانس بیاریم جفت روحی خودمون رو پیدا کنیم میتونیم زندگی عالی داشته باشیم....

فیلمthe  Adjustment Bureau راجع به همین پیدا کردن جفت روحی خودمونه که دیدنش رو توصیه میکنم.

شاید حرفام براتون عجیب باشه ... برای خودمم هست.. این حرفای یک استاد معنوی که داشتم . 

گفتم مطلب متفاوت بخونید. 

بدرود 🪄💚

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای همین این گرایش های جدید التاسیس مرد به مرد 

زن به زن و خیلی چیزای جدید باب شده از بیخ ردن! و مشکلاتی که با تبلیغ زیاد و فیلم ها و سوشال مدیای کوفتی و فمینیسم افراطی تو ذهن جوونا کرده

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

مجتبی شکوری توی پادکست عشق هم این صحبت شمارو کاملا شرح داده :(

جدی میگی؟ ممنونم عزیزم گوش میدم حتمت

می تونم بپرسم استاد معنوی شما کیه

خودش به خودش نمیگه استاد آرمین نام کاریشه ایران نیست الیته

این حرفا چکیده از حرفای چندین ادم مختلفه که تو زندگیم به یه وجهی بهشون برخوردم 

عزیزی چون خودم خیلی به معنویات علاقه دارم و یاد می‌گیرم کلا خیلی دوست دارم این مطالبو

من خوره این جور مطالبم 

خیلی خوبه 

روحت آگاهه و تشنه ست....