2777
2789
عنوان

الان سه هفتست که خبری ازش نیست

126 بازدید | 12 پست

یک سال با استادم دوست بودم 

از لحاظ ظاهری خوب بود ولی بدبین بود چند بار بهم تهمت زد که با یه پسر دیگه دوست شدم و یه بارم بهم گفت هرزه

یک سال بااین اخلاقش کنار اومدم با توهیناش با بدبینی که داشت ولی من یه بار بهش فحش تهمت نزدم

اخرم بهش گفتم بااینکه دوست دارم بااینکه عاشقتم بااینکه علاقم نسبت بهت کم نمیشه ولی این رفتارا منو به ادامه رابطه ناامید و دلسرد میکنه

بعدش چندین بار بهم پیام داد منم سین نمیکردم(اخه پشت هم پیام میده)بعدم بهم گفتش با اصرار من همه چی بدتر میشه انگار توام بیشتر خودتو میگیری منم این سین زدم ولی جواب ندادم

الان ۳هفتست برای اولین بار دیگه هیچ پیامی بهم نداده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و هنوز دلسرد نشدی ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

یه عالمه پیام میداد که بدون تو نمیتونم یهو الان ۳هفته نیست

خب داده ج ندادی فکردی تااخر عمر هی پیام میده؟ اونم غرور داره دیگ...یا بیخیال شو یا خودت پیام بده چون این بلاتکلیفی واقعا خیلی آدمو اذیت میکنه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اینی که بهت میگه ه.رزه خودش دنبال ادم هرز میگرده میدونی اگه تو رابطه باهات جدی بود و واقعا دوستت داش ...

اره قبول دارم

اخه میدکنی از چی میسوزم یه عالمه پیام میداد ولی یهو دیگه الان ۳هفتست نیست

حتی من گفتم بااینکه دوست دارم و عاشقتم ولی بااین رفتارا دلسرد و ناامید شدم

اره قبول دارماخه میدکنی از چی میسوزم یه عالمه پیام میداد ولی یهو دیگه الان ۳هفتست نیستحتی من گفتم با ...

عزیزم الان منم بهت میگم عااشقتم تو باور میکنی؟ من حتی نمیشناسمت اما نیگم عاشقتم این یعنی دروغ گفتم دروغ بگم کنتور که نمیندازع میندازه؟