2777
2789
عنوان

چطور رگ دستمو بزنم

1214 بازدید | 114 پست

توصیه و نصیحت نیاز ندارم 

فقط به مرگ نیاز دارم

گزارش هم نزنید لطفا

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

نکن

واقعیت اینه که باخودکشی نجات پیدا نمیکنی

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنواقعیت اینه که باخودکشی نجات پیدا نمیکنی

خستم از این جملات 

فقط راه حل بدید لطفا

خستم از این جملات فقط راه حل بدید لطفا

قربونت برم

سعی کن حتما بری پیش روانشناس 

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

همه چی

عشق و عاشقی ؟ درسی ؟ 

دقیقا منم همینطوری ولی توکلم به خداست 

توکل کن به خدا حل میشه     اصلا به چیزای بد فکر نکن  هرچی انرژی منفی بدی انرژی منفی جذب میکنی   مثل توپی که به دیوار میزنی برمیگرده بهت  دقیقا همینه 

با خودکشی هم هیچی درست نمیشه تازه بدتر میشه  حالا کاری به اعتقادات ندارم اما کاریو کن که چه اون دنیایی وجود داشت چه وجود نداشت  ضرر نکنی 

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

🫂نمیبرنم...

اگه پول داری خودت برو 

تنهایی زیر فشار مشکلات له میشی.. روانشناس لااقل راه چاره بهت میده

عشق و عاشقی ؟ درسی ؟ دقیقا منم همینطوری ولی توکلم به خداست توکل کن به خدا حل میشه اصلا به چیزای ...

خانواده ، عشق ، درس ، دوستام ، ادما ، همه چی....

خدا؟ جوک میگی؟ اگه بود که تا الان میشنید

اگه پول داری خودت برو تنهایی زیر فشار مشکلات له میشی.. روانشناس لااقل راه چاره بهت میده

نه بابا یه دختر بیست ساله که همش تو خونه ست پولش از کجاست...

فقط کافیه به خانواده بگم تا جبهه بگیرن

نه بابا یه دختر بیست ساله که همش تو خونه ست پولش از کجاست...فقط کافیه به خانواده بگم تا جبهه بگیرن

عزیزدلم..

کسی تو اطرافیانت هست بهش اعتماد داشته باشی که باهاش درد و دل کنی؟ مثلا مامان بزرگ 

خانواده ، عشق ، درس ، دوستام ، ادما ، همه چی....خدا؟ جوک میگی؟ اگه بود که تا الان میشنید

میدونم درکت میکنم   

ولی یه کمک کننده ای واقعا تو این دنیا هست  انقدر درگیر کار و مشکلات شدی دیگه بهش فکر نمیکنی  ببین  مدیتیشن کن یا چله بگیر   مشکلت حل میشه شک نکن 

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

عزیزدلم..کسی تو اطرافیانت هست بهش اعتماد داشته باشی که باهاش درد و دل کنی؟ مثلا مامان بزرگ

هیچ کس...

همه فقط می‌خوان بفهمن من یه مشکلی دارم که هی بزنن تو سرم

یه مامان بزرگ نازنین داشتم که فوت شد:)

میدونم درکت میکنم ولی یه کمک کننده ای واقعا تو این دنیا هست انقدر درگیر کار و مشکلات شدی دیگه بهش ...

مشکل؟ یا مشکلات؟

ای بابا لاعاین چیزا حل نمیشه