2777
2789
عنوان

هممون یه دوره خیلیییی اسگل بودیم

115 بازدید | 14 پست

از نطر من یه دوره ای هممون خیلیییییی اسگل بودیم 

مثلا خود من یادمه یه زمانی ۱۲، ۱۳سالم بود 

اونموقع فک کنم سریال شمعدونی پخش میشد

همش شالمو مثه اون دختره سارا( که پزشک بود داشت بریا تخصص میخوند) میپوشیدم با همون وصع میرفتم بیرون 🥲

عجب اسگلی بودم ولی 😬

یا مثلا وقتی ۱۰، ۱۱سالم بود یادمه از این چو مصنوعی ها که عین کلیپس بود خریده بودم میپوشیدم ، شالوم زیاد تا میکردم که اونا از پشت بیفته بیرون 

وای خدا 

یادم میفته دلم میخواد خودمو خفه کنم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر همیشه عادی بودم من😅

ولی یه مقنعه چونه دار داشتم بچگیم میپوشیدم نصف عکسای بچگیم با اونه😅😅😅مادر من کجا بود اون روزا نمیدونم😀😀😀

سه برابر خودمه قشنگ تا روی زانو

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

یعنی شخصیتت چطوریه؟

نمیتونم فکر کنم یعنی صاحب نظر نیستم و خیلی کم حرف تقریبا لال🌚 تهی 

معمولا از نظر شخصیتی اگر فیلم یا سریالی رو زیاد نگاه کنم یا یه ژانر خاصی ممکنه حس کنم منم جزء اون دسته از آدما هستم... روم تأثیر میذاره از نظر رفتاری

مثلا یه سریال کره ای مریض که فضای افسرده ای داشت و شخصیت اصلی چیزی برای از دست دادن نداشت در آخر... منم بیشتر از ۸ماه همونقدر افسرده موندم و انگار همه چیزمو از دست دادم