2777
2789

چکار میکنین، چه سیاستی به کار گرفتین. چکار کنیم مرد برامون همه کار کنه 

به منه بیست ساله یاد بدید 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی گفت بگو چشمممم بعد کار خودتو کن

مثلا بهم گیر میده چادر سرت کن کل پشتت تو چشم مرد هاست. منم میگم چشم از فردا سرم میکنم. دیگه باز چادر سر نمیکنم. 

اینجوری یعنی؟ 

سیاست نیاز نیست 

باید درست و اصولی برخورد کنید هر دو تا زندگی بره جلو 

اینکه شما فقط خوب باشی یا فرد مقابل،به درد نمیخوره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مانتو بلند بپوش

کلا همیشه مانتو بلند میپوشم اما میگه وقتی میریم جایی همه ی مردا به پشتت نگاه میکنن معلومه باسنت

ببین من اولش هی میگفت چادر سرم کردم تا زده و یکی مزاحم شدم چنان جلو مردم ترکوندم ماشین و که کار به پاسگاه کشید شوهرم آمد عشق کرد گفت  می‌دونم میتونی از خودت بدجور حفاظت کنی الان دیگه اوکی ام ولی میخوای خیلی اوکی باشه خیلی قربون صدقه برو حتما بهش بگو برای جای می‌خوام برم در جریان باش  نگو اجازع میدی برم 

مثلا بهم گیر میده چادر سرت کن کل پشتت تو چشم مرد هاست. منم میگم چشم از فردا سرم میکنم. دیگه باز چادر ...

من شوهرم اوایل خیلی حساس بود بعد خودش تازه گفت نپوش هوا گرمه ول‌کن  بنظرم رو هر چیزی هی گیر ندی خودش به مرور درست میشه 

مثلا بهم گیر میده چادر سرت کن کل پشتت تو چشم مرد هاست. منم میگم چشم از فردا سرم میکنم. دیگه باز چادر ...

ببین اگه حرفش منطقیه گوش کن بجاش مانتو بلند بپوش که حالا پشتت خیلی تو چشم نباشه 

ولی حرفش منطقی نیست الکی بگو چشم بعد کار خودتو کن 

منطور اینکه باخاش بحث نکن وقتی هی دعوا و بحث میشه احترامات از بین میره 

سعی کن تو عصبانیت حرف بد از دهنت در نیاد چون دفعه بعدی اون حرف بدتری بهت میزنه 

ببخشیدا جلو شوهرت باد معدت نده بیرون چون عادت میکنه جلوت راحت انجام میده 

سعی کن احترامات بینتون بمونه 

اینجوری همیشه با احترام باهات صحبت میکنه حتی تو دعوا 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

اول از همه اینکه همه چی به ذات خود طرف بر میگرده .همه یسری چیزا هست یکم شرایط بهتر میکنه .

حرفشو تایید کن ولی هر چی از نظر خودت خوبه رو انجام بده .غر زدن ممنوع توی هر شرایطی .تشویق و تحسین کن منی که ۶ ساله متاهلم اینو خیلی موثر دیدم .یعنی هر کار خوبی کرد بگو عالی بود یا تو از پسش بر اومدی خیلی خوب بلدی و ..ولی زیاده روی نکن مصنوعی ام نباش .

با مادرش خوب باش .حتی اگه توی واقعیتم اینجور نباشید جلو همسرت بد نگو فکر نکنه تو داری دشمن تراشی میکنی .

تن صدای اروم .و در اخر اینکه به هیچکس اعتماد کامل نداشته باش حتی اگه بهترین باشه !!(حتی شوهرت )

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

ببین اگه حرفش منطقیه گوش کن بجاش مانتو بلند بپوش که حالا پشتت خیلی تو چشم نباشه ولی حرفش منطقی نیست ...

بله درسته. همه ی اینارو رعایت میکنم. مانتو هام همیشه بلنده اما از روز خواستگاری بهم گفت دوست دارم چادری باشی اما من خوشم نمیاد