2777
2789
خواب آلودگی مربوط به کم خونی هست؟ دختر منم کم خونی شدید داره و خوابالو هست یادگیریش هم ضعیفه بمیرم ب ...

حتما بهش رسیدگی کنید  نکنید چندسال دیگه طحال متورم میشه

باشه دیگه سیسی جان، فهمیدیم همه فن حریفی ؛ 👁️👄👁️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب آلودگی مربوط به کم خونی هست؟ دختر منم کم خونی شدید داره و خوابالو هست یادگیریش هم ضعیفه بمیرم ب ...

بله متاسفانه... کم خونی و کمبود اهن باعث خواب الودگی میشه... منم به شدت ادم بیشفعالیم انرژیم بالاست فقط وقتی یجا بشینم خوابم میگیره که برا درس خوندن اذیت میشم

بله متاسفانه... کم خونی و کمبود اهن باعث خواب الودگی میشه... منم به شدت ادم بیشفعالیم انرژیم بالاست ...

دقیقا مثل دخترمن 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

دکتر دکتر دکتر دکتر :))) می خوایی چی کار کنی دختر خوب! باید برای دکتر علتش رو پیدا کنی بهت دارو و تق ...

من راستش یکم از دکتر رفتن میترسم چون مشکل بی ثباتی رباط و شلی مفصلو تنبلی تخمدان و کمخونی دارم بعد ترسم بخاطر اینه که برم دکتر یه درد دیگه بهم اضافه شه...

من راستش یکم از دکتر رفتن میترسم چون مشکل بی ثباتی رباط و شلی مفصلو تنبلی تخمدان و کمخونی دارم بعد ت ...

خب دختر جان نری که بدتره بیماری میمونه بهت مشکلی که بشه اولش با تغذیه و دارو تقویتی حل کرد می خوایی بعدا که بدتر شد چی کارش کنی؟!!

خب دختر جان نری که بدتره بیماری میمونه بهت مشکلی که بشه اولش با تغذیه و دارو تقویتی حل کرد می خوایی ...

واقن نمیدونم🥲 ولی میرم حتما چون بزور دارم درس میخونم یعنی به درس خوندن علاقه دارم ولی همش بیحالم وسط خوندنم خوابم میبره