2777
2789
عنوان

الو بچه شیر ب شیر کی داشته یا داره میخوان زندانیم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم،واقعا اوایل خیلی سختهحتی از دوقلو سخترهچون حتی دستشویی میخوای بری،باید اولی رو با خودت ببری ...

آره واقعا از دوقلو سختتره رو خوب اومدی،من کوچیکه پی پی میکرد باید پوشکش عوض میشد،بزرگه تازه از پوشک گرفته بودم ،از تو دستشویی داد میزد بیااااا بشورم😭 یا کوچیکه واسه شیر گریه میکرد میرفتم اتاق شیرش بدم بزرگه از آشپزخونه صدا میکرد گشنمه،حقیقتا روزای سخت زندگیم بوده 

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش

من دومی ناخواسته بود.بافاصله ی ۱ سال وو۴ ماه.ولی خوب زندانی اینا😐 ..یه کم بزرگتر شدن ،هر شبم‌پارک ب ...

جنسیتشون چیه ؟خداروشکر باردار شدی خیلی سخته من شیر میدادم نتونستم تو شیردهی باردار شم بدنم جواب نداد

اونا 6 سال.خودم 33

خدا نگهشون داره برات ...منم بچه دوست دارم زیاد منتها بدنم جواب نمیده انگار😂یکی زوری اوردم بعدی سقط شد الانم اقدامم نمیشم خیلی دوست داشتم زود دوباره باردار شم بتونم سومی و چهارمی رو بیارم

خدا نگهشون داره برات ...منم بچه دوست دارم زیاد منتها بدنم جواب نمیده انگار😂یکی زوری اوردم بعدی سقط ...

ول کن خواهر. من به همون اولی راضی بودم. 

دومی و سومی خودشون اومدن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم