2777
2789

بچها ما عروسمون غریبس ولی بینهایت مهربون و ساده ست دقیقا مثل خودمون خیلی خودمونیه

خیلی باهمه اعضای خانواده ما صمیمیه رفت و امدش زیاده

نصف بیشتر مهمونیا و دورهمیا فامیلمونو عروسمون پیشنهاد میده و دعوت میکنه

باز ابجیم اصلا باهاش راحت نیست

عروسمون دلش میخواد بره خونه ابجیم بچهاش با بچها ابجیم بازی کنن

ابجیم خوشش نمیاد اصلا

چندبارم من واسطه شدم گفتم داره میاد خونت

عروسمون امروز میگفت میخوام حداقل اخرهفته ها یا من برم یا اون بیاد پیشمون با بچها

ابجیم اصلاااا نمیخواد دوست نداره باهاش صمیمی شه

من این وسط چکارکنم؟

عروسمون نمیدونه که ابجیم خوشش نمیاد

و عروسمونم واقعا ادم خوش قلبیه دلم نمیخواد ناراحتش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست نداره دیگه،چ میشه کرد،عروستون هم خودش متوجه میشه 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

آدما که مثل هم نیستن حتما علاقه ای به رفت و آمد نداره شاید حس بدی از عروس میگیره به هرحال بهشون بگین که کار داره گرفتاره

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

منم با عروسمون با وجودیکه دختر خوبیه ولی حد و حدود نگه میدارم. زیاد اهل رفت و آمد نیستم

اجبار نکن. بگو خودتون با هم صحبت کنید. شما خودت مجردی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

به حریم آبجیت احترام بذاریدولی اگر خواره علاوه بر اینا باهاش بدرفتاری و کم محلی هم میکنه واقعا بده! ...

خیلی بد برخورد میکنه باهاش 

دختره باهاش حرف میزنه زود ی جواب سرسری میده و از پیشش بلند میشه