2777
2789
دقيقا مثلا از مهموني ميايم اونا خوابن يا هرچي من تا چندساعت بعدش دارم اعصابمو خورد ميكنم

دوستم حساس نباش 

مثلا خواهر شوهرم  میگه از یه نظر سلیقت  خوب بوده اونم داداشم 😊😆😆😆

منم میگم این مورد مهم ترین بوده من  انتخابم عالی بوده 

دیگه بستمه😁😁😁😁😁😁

دیگه باهم میخندیم  واینم بگم خواهر شوهرم همشون  خوبن واهل کنایه نیستن  بعضی مواقع منم راهنمایی میکنن واسه همسرداری که چیکار کنم  شوهرم به حرفم باشه 

بلاخره اونا بیشتر باهاش بودن تا من  وجواب هم میگیرم

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
بيشتر وقتا در حال چپ چپ نگاه كردن تيكه انداختن يا تبعيض قائل شدنن

😐....اصلا توجه نکن اصلا..تبعیض قائل بشن مگ مهمه برات اونا تورو بیشتردوسدارن یامثلاجاریتو..چ سودی داره اخع...اینجوری خودت اذیت میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالت برو خداروشكر 

بخدا منم اوایلش هر حرفی میزدن 

به خودم میگرفتم 

ولی بعدش یکی بهم گفت  وجدانن فک کن  خواهر خودت هست  یه لحظه آروم باش 

خدایش از خواهرای خودم بهترن 😊😊

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
اره تقريباً منم جواب نميدم لال ميشم بيشتر وقتا ولي موندم چطور دلخوري پيش مياد گله كنم كه با سياست هم ...

عزیرک منک مشکل شما داشتم رفتم پیش روانشناس گفت تا میشه خخودت با خانواده هرت مستقیم ناراحتی تو نگو. بگو شوهرت بهشون طوری تذکر بده که انگار خودش از فلان رفتارشون با تو ناراحت شده.مثلا بگه مامان من دوست دارم با زنم فلانطور رفتار کنید یا بگه فلان موقع اون حرف به زنم زدید ناراحت شدم.اون احترام میزاره چیزی نمیگه ولی من اصلا خوشم نیومد و دوست دارم با زنم فلانطور بذخورد کنید.و اگر بازم رفتارشون رو تکرار کردن هربار شوهرت بکشتشون کنار و دوباره همونموقع تذکر بده و باز تکرار.بعدشم هودت و شوهذت جلو اونا خیلی زیادی به هم احترام بزارید و همو تحویل بگیرید تا به خودشون اجازه ندن طور دیگه رفتار کنن.اینا نظر انشناس بود.