2777
2789
عنوان

تو زندگی طلا بفروشی باید چیزی به اسمت بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 40 پست
الان بابت طلاهایی که از خونه بابام اوردم حق دارم چیزی بخوام یا نه؟ چجوری بهش بگم که فکر نکنه طمع دار ...

شما طمع نداری عزیزم. حقته. ایشون خیلی طمع کاره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
الان بابت طلاهایی که از خونه بابام اوردم حق دارم چیزی بخوام یا نه؟ چجوری بهش بگم که فکر نکنه طمع دار ...

به این عقب افتاده ها گوش نده طلاهایی که شوهر میخره هم مال زنه این تحت خشونت خانگین و مرد رو ارباب خودشون میدونن...پس‌حق زن چیه بشوره بپزه تمکین کنه طلا هم مال مرد!

نه همش مال خودته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو من پر روئم یا تو؟ که سهم طلاهای منو هم میخوای به نام خودت کنی؟ این طور شد برو خودت بخر. من طلا ن ...

میگه بعدا برات طلا میخرم😂ایشون معتقده همه خانما طلا میدن برا خونه خریدن شوهراشون و کسی ادعا نمیکنه چیزی به اسمم بزن میگه اینکه دنگ میخوای از تو دراومده🤦🏻‍♀️

بگو اگه مال منو تو نداریم شش دونگو بزن به اسم من 

چه پررو 

من ک مجردم، نه دوس دارم بحث کنم راجبش نه میذارم شش دونگو به اسم خودش بزنه 

توام بهتره خونوادتو بندازی جلو بگو خانوادم گفتن باید سه دونگ بزنه وگرنه طلا نفروش 

حواستو جمع کنا چقدر پروعهههادم نباید دستشو خالی کنه علنا پولتو میدی هدیه بهش

وقتی راضی نشه چیکار میتونم بکنم .. تهش باید از خونه خریدن منصرف شیم که جفتمون ضرر میکنیم این خونه‌ موقعیت خوبیه

بگو اگه مال منو تو نداریم شش دونگو بزن به اسم من چه پررو من ک مجردم، نه دوس دارم بحث کنم راجبش نه می ...

اتفاقا اولش با شوخی گفت شش دنگش مال تو منو داریم مگه

گفتم نه اینطوری تعارف الکی کن نه زور بگو کاملا منطقی و منصفااااانه نصف نصف البته من به دو دنگ برا من و چهار دونگ به اسم ایشون هم راضیم

میگه بعدا برات طلا میخرم😂ایشون معتقده همه خانما طلا میدن برا خونه خریدن شوهراشون و کسی ادعا نمیکنه ...

ببین من این اشتباهو کردم . تو نکن. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم اصن این کارو نکن به هیچ وجه حتی اگه شوهرت فرشته باشه اون طلاها پشتوانه تو هستن به همه چی فکر ک ...

شوهرتون سر ماشین هیچ‌ مخالفتی نکرد؟ خدا حفظش کنه واقعا خوبه که حالیش‌ بوده

من همه طلاهامو همسرم خریده بود. واسه خرید خونه بهش دادم. هیچی هم به اسمم نکرد. البته بعدش طلاهامو ...

راضی بودین از ته دل؟ چقدر طول کشید خرید 

من میدونم اگه بفروشم دیگه چشمم اینهمه طلا نمیبینه اونم با این قیمت نجومی‌ طلا :)

شوهرتون سر ماشین هیچ‌ مخالفتی نکرد؟ خدا حفظش کنه واقعا خوبه که حالیش‌ بوده

نه اصلا چون وقتی پولش کم بود اصن نگفت طلا بده خودم دراوردم گفتم بیا ببر دلش نمی اومد با خنده گفتم اشکال نداره حالا میزنی به اسمم🥲که زد

با زبون نرم حرف بزن حقته عزیزم از حقت نگذر اگه مقاومتم کرد طلاهای خودشو بده طلاهای خونه باباتو اصن نده مگه نمیگن طلاهای شوهرت مال خودشه پس طلاهاب خونه باباتم مال باباته🫠اصن زیر بار نرو اینده و زندگی خیلی طولانی هست و ما بی خبر

نه اصلا چون وقتی پولش کم بود اصن نگفت طلا بده خودم دراوردم گفتم بیا ببر دلش نمی اومد با خنده گفتم اش ...

نمیدونم چجوری بگم که درک کنه:) من شاید تهش بخاطره خریدن این خونه راضی شم بگم باشه فقط خونه رو بگیریم چون دوست دارم پیشرفت کنیم .. ولی از ته دلم نیست واقعا راضی نمیشم و میدونم براش نه برکت داره نه پیشرفت متاسفانه همسر من فکر میکنه من پر توقعم

نمیدونم چجوری بگم که درک کنه:) من شاید تهش بخاطره خریدن این خونه راضی شم بگم باشه فقط خونه رو بگیریم ...

همون دیگه پرتوقع خودشه لااقل طلا بدی هم جوابشو بده دلمون خنک شه بگو پر توقع توبی که به طلاهای مجردیمم چشم داشتی😵‍💫انشالله هدچی صلاح و خیره براتون پیش میاد ولی از این بعد براش هیچی جمع نکن پس انداز کن برا خودت 

طبق تجربه خودم‌میگم .من کلی طلا داشتم 

خیلی  رو بخاطر بدهکاریش فروختم ولی خیلی خیلی پشیمونم 

تو هم نه با دعوا با منطق نظرت رو بگو.

بهش بگو زندگی ما مشترکه و من میدونم مال من و تو نداره ولی منم دوست دارم و حقم هست نصف بنامم بشه 

تحت هیچ شرایطی کوتاه نیا