2777
2789
عنوان

بچه ها بهم بگید چکار کنم باهاش ازدواج کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 4626 بازدید | 179 پست

این فکر کردن داره؟

خدایی میخوای زندگی یکی دیگرو خراب کنی؟ اینه درصد وجدانت😐😐😐

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو بزار جایه جاریت

دوست داشتی یکی دیگه بیاد تو زندگیت؟ چه فامیل چه غربیه

خودت برو سره کار بچه هم وقتی نیستی یا مامانت یا مامانه همسره خدابیامرزت میتونن نگهداری کنن

ولی نرو تو زندگی یه آدم دیگه

وای نه

زن و بچه داره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مردی که زنش ازش می ترسه باید موجود وحشتناکی باشه.
زندگی اینطوری هیچی از آرامش برات نخواهد داشت. 

خوانواده ی همسرت هیچ جوری نمی تونند جلوی اینکه تو کنار همسرت باشی رو بگیرند. با عزت و احترام زندگی کنند. نه وسط توهین و ترس و  بی اخلاقی و خیانت. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

باشه نمی‌رم 😓😓حس بدی دارم احساس میکنم هیچ کس درکم نمیکنه

بمیرم برات آخه 🥲🥲🥲 

ایشالله خدا یکی بهترشو می‌زاره سره راهت مطمعن باش او زن اولیش هم ازت کینه به دل میگیره ناراحت میشه البته بازم همش با خودته من فقط سعی کردم کمکت کنم

یا برادر بزرگتر دارن اونم زن و بچه داره ولی سنش بالاست یکی دیگه هم مجرده یک سال ازم کوچیکتره ولی میگ ...

حالا ت حتما باید ازدواج کنی

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠