2777
2789
عنوان

پرستار رگمو پاره کرد بخاطرسرم

162 بازدید | 18 پست

سرنگ صورتی رو من نمیفهمم نباید تشخیص بدن رگ بیمار به درد این سوزن نمیخوره؟

جاش هنوز درد میکنه کبود شده دردش به بازوم رسیده  طبیعیه این؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم هربار بیمارستان بستری شدم جای عملم زودتر از رگای پاره شدم خوب شد

ادمای بی تجربه رو نباید برا این چیزا بزارن اخه 

قبلا اصلا اینجوری نشدم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

کمپرس سرد بگذار خوب میشه

دردش به بازوم رسیده کبودشم بزرگ تر شده طبیعیه؟

هر بار میری سرم بزنی بگو آنژیوکت آبی یا زرد ازت بگیرن

منم دیشب اینو متوجه شدم🤦🏻‍♀️ 

ابیه خیلی بهتر بود 

صورتیه قشنگ ورم کرده

آره نگران نباش

مرسی عزیزم

حتما تشخیص داده که صورتی برداشته

پارگی رگ در بیشتر به دلیل بزرگی سوزن اتفاق نمیفته

در اکثر موارد به دلیل ضعیف بودن رگ خود فرد هست مخصوصا در این فصل به دلیل کمبود آب رگ بیماران ضعیف هست و رگ گیری صحیح انجام میشه ولی رگ خودش توان سوزن رو ندارن

تمام علائم عادی هست و رفع میشود

نه خواب راحتی دارم‌،نه مایلم به بیداری
آبی از صورتی اندازش کوچکتره مناسب رگ های باریک و کوتاهه

اره صورتیو واسه مردا باید بزارن

حتما تشخیص داده که صورتی برداشتهپارگی رگ در بیشتر به دلیل بزرگی سوزن اتفاق نمیفتهدر اکثر موارد به دل ...

🤦🏻‍♀️🥺

حتما تشخیص داده که صورتی برداشتهپارگی رگ در بیشتر به دلیل بزرگی سوزن اتفاق نمیفتهدر اکثر موارد به دل ...

شما پرستارین درسته؟

شما پرستارین درسته؟

کادر درمانم ولی پرستار نیستم،شلغمم هم اصلا با تزریقات ارتباطی نداره اگه هم تزریق نیاز باشه مریض می‌ره اورژانس آماده میشه میاد تا الآنم با تعداد زیادی مریض در ارتباط بودم که  آگاهی اینو نداشتن یا از جای به قول خودشون سوزن گرفته شده یا اندازش شاکی بودن یا میگفتن بلد نبود یا چیزای دیگه در حالی که همکاری که ازش گرفته بهترین جا رو انتخاب کرده یا اندازه درست برای تزریق درست چون درسته اندازه  کوچیک سوزن  ها رو  مریض میپسنده ولی سرعت تزریق کمتره یا کنارش دارو هایی ک داره باید بزرگ تر باشه یا خیلی چیز های دیگه...

نه خواب راحتی دارم‌،نه مایلم به بیداری