2777
2789
عنوان

مهندسی کامپیوتر یا صنایع سیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست

ببین هردو خوبن.

اگر خوره کامپیوتر و عشق کدنویسی و برنامه نویسی هستی میتونی لذت ببری از کامپیوتر.

اگر فاز مدیریتی و مهندسی و بهینه سازی و طراحی و اینا رو بیشتر دوست داری، صنایع رو کیف میکنی.

الان بازار کامپیوتر که قطعا خوبه. صنایع هم ۱۰ ۱۵ سال پیش عالی بود بازار کارش. الان دقیق اطلاع ندارم. باید از فارغ التحصیلان جدیدش پرس و جو کنی.

برو صنایع و بعد برای مهاجرت اقدام کن.خیلی رشته خوبیه.من برق خوندم خیلی پشیمونم چرا صنایع نخوندم.اونو ...

خودمم از اول همینو دوست داشتم ، حس کردم ب روحیاتم میخوره ولی متاسفانه هی نظر ادمو عوض میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار کارش بستگی ب تلاش خودت دارهاگه دلت یه چیز گسترده و راحت میخواد صنایع خوبهبازم تحقیق کن ولی

ببخشید یه سوال دیگه داشتم ، دروس دانشگاهش چطوره؟ اسونه؟

حفظیات زیاد داره؟

ببخشید یه سوال دیگه داشتم ، دروس دانشگاهش چطوره؟ اسونه؟حفظیات زیاد داره؟

چارت بزنی برات میاره

ولی دانشگاه ازاد مث دانشگاه های تاپ نیاز نیست رفرنس بخونی

همون جزوه

بخوای چیزی یاد بگیری هم میتونی مثلا کتابارو بخونی خودت

درکل فیزیک ۱ همون فیزیک دبیرستانه و دیگه فیزیک نیست

ریاضی یک هم همینطور اخرش انتگرال داره

ترم دو دیگه ریاضی و مدار اینا میاد یکم سخت میشه

درسای تخصصی خود صنایع راحته

یسری چیزام مث اقتصاد و اینا شیرینه

چارت بزنی برات میارهولی دانشگاه ازاد مث دانشگاه های تاپ نیاز نیست رفرنس بخونیهمون جزوهبخوای چیزی یاد ...

درکل نسبت به کامپیوتر آسون تره درسته؟

چون اخه با حفظیات خیلی مشکل دارم ، ترس دارم سخت بگذره بم

درکل نسبت به کامپیوتر آسون تره درسته؟چون اخه با حفظیات خیلی مشکل دارم ، ترس دارم سخت بگذره بم

خود بچه های کامپیوتر مگین اسونتره 

درکل درساش جوری نیست نتونی 

کامپیوتر کد زنی های سختی

ما تو صنایع نهایت متلب کار کنیم

خود بچه های کامپیوتر مگین اسونتره درکل درساش جوری نیست نتونی کامپیوتر کد زنی های سختیما تو صنایع نها ...

درسته‌..

خیلی ممنون عزیزم که جواب دادین♥️