2777
2789

هرکاری دوست دارم انجام بدم شوهرم دلسردم میکنه میزنه تو ذوقم و ناراحتم میکنه،لیسانس مهندسی کشاورزی دارم که نه کار واسش هست نه میشه باهاش ازمون استخدامی داد!پارسال جوگیرشدم گفتم بخونم واسه قبولی تو رشته روانشناسی تابلکه بشه ازمون اموزش پرورش شرکت کنم بعدا،شوهرم نزاشت هی میگفت از بچه هامیزنی واسه درس،اخه بابچه وقت هست ک درس بخونی بفرض ک قبول شی بعد بری پول بریزی تو دانشگاه بعدم بیای بشینی گوشه خونه!!همون زمان دوستم ک مربی پیش دبستانی هست با6سال سابقه ازمون شرکت کرد ومرحله مصاحبه رد شد،حسابی ناامید شدم قیدشو زدم.ازطرفی شوهرم شغل ثابت ودرستی نداره ک برم باشگاه و کلاس و....کل روزهام با اشپزی و کارخونه و سروکله زدن بابچه هام تموم میشه،نمیخوام عمرم اینجوری ب کارای بیهوده تلف شه،دلم میخاد مفید باشم براجامعه ولی ازدواج اشتباهم کاملا محدودم کرده🥺🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بچه ها چند ساله هستند؟ غیر از همسرت خانواده ی خودت هستند که حمایت کنند؟ برای مواظبت از بچه ها؟

نه اصلا

9و4

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا9و4

خب عزیزم سنشون کم نیست که. الان خیلی کمتر نیاز به مراقبت دارند و شما می تونی یه چیزی برای خودت شروع کنی. 

فکر نکن همه زن هایی که یک کاری برای خودشون کردند همسر یا پدر و مادشون کامل حمایت می کردند. 

برای یک رانندگی ساده هزار بار به یک زن می گن نمی شه و نمی تونی. یه هدف واقع بینانه انتخاب کن. در راستای اون تلاش کن. به حرفای همسرت هم کاری نداشته باش. 

باید آزمون استخدامی جهان کشاورزی شرکت کنی. با این مدرکت اونجا استخدام داره. تا حالا اینکارو کردی؟

نیرو نمیخان چندساله

عزیزم چرا بیهوده؟همین که بچه هاتون درست تربیت کنین بهترین کار مفیدیه که انجام میدی کار به جو روانی ...

ممنون گلم

ممنون گلم

قربونت عزیزم به عنوان مادر سه فرزند که بالاترین رده های موفقیت مورد نظر جامعه امروز روطی کردن والان مایه سربلندی ومیاهات خودم و اطرافیانم شدن ،بهت مادرانه میگم تنها چیزی که تواین سن باعث عذاب وجدان وپشیمونیه کم کاری‌هایی که در مورد فرزندانم انجام دادم نه شاغل نبودن ونه هیچ چیز دیگه بااینکه خودم از لحاظ تحصیلی می‌تونستم خیلی موفق باشم اما به دلایلی نشد و همیشه غصه می خوردم و باعث می‌شد که قدر زندگی وهدیه های کمیابی(بچه هام)که خدا بهم داده بود رونفهمم والان همش میگم ای کاش  به عقب برمی گشتم ودوباره زندگی می‌کردم ،عزیزم ارزشهای خدایی وانسانی هیچوقت کهنه نمیشه فرزند داشتن و تربیت صحیح اون یه ارزش همیشگیه کاری به نظر روشنفکر نماهای امروز نداشته باش زندگی کن وار داشته هات لذت ببر

قربونت عزیزم به عنوان مادر سه فرزند که بالاترین رده های موفقیت مورد نظر جامعه امروز روطی کردن والان ...

ممنون از حرفای خوبتون