2777
2789

مادرشوهرم فکر کنید یه کار بدی بی احترامی کرده در مقابل احترام من 

واقعا ناراحت شدم ولی☹️

همسرم خونه نیست الان پیام بدم بگم

یا وایسم بیاد خونه بهش بگم 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

هیچکدوم 

کلا نگو 

خواستی هم بگی حضوری که اومد بگو 

اما در کل نگفتن بهتره 

با پیام کلا حرف مهم نزنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار بیاد خونه. 

بعدم سعی کن زیاد راجع به خانوادش پیشش گلایه نکنی چون اخر سر خودت آدم بده بشی. هر حرفی داری با احترام به خودشون بگو

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

بذار بیاد خونه. بعدم سعی کن زیاد راجع به خانوادش پیشش گلایه نکنی چون اخر سر خودت آدم بده بشی. هر حرف ...

اخه این یچیزی بود همسرم روش تاکید داشت ،

میگفت فقط رو کار و درس تمرکز داری و مسائل خانواده اینا اهمیت نمیدی 

منم یچیزی براشون درست کردم بردم سر بزنم با انرژی و...

در رو باز نکردن !! 

زنگ هم زدن الکی گفتن خونه نیستیم در حالی که از پشت در واحد هم صداش میومد 🤦‍♀️

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

اخه این یچیزی بود همسرم روش تاکید داشت ،میگفت فقط رو کار و درس تمرکز داری و مسائل خانواده اینا اهمیت ...

اینو باید بگی بنظرم. 

منظورم این بود که یه وقت زیاده روی نکنی

مثلا دختر عمه من هی نشست بلند شد بد مادرشوهرشو گفت پیش شوهرش

الان شوهره اینو دشمن خانوادش میبینه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

بذا. بیاد خونه

یکم استراحت کنه

چیزی بخوره

بعد ی چند ساعت بگو

همون اول که اومد نگی ها بی فایدست

شوهرمن اگه مادرش بدترین هم باشه پشت ننه اش درمیاد

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

اخه این یچیزی بود همسرم روش تاکید داشت ،میگفت فقط رو کار و درس تمرکز داری و مسائل خانواده اینا اهمیت ...

چقد عجله داری اسی؟! 

بگی که چی بشه؟! 

مثلا بگی آره ببین خانوادت بدن من خوبم؟!.... 

یکم نفس عمیق بکش آروم باش 

بزار خودش که اومد چایی ببر 

بزار درمورد روزش بگه باهم حرف بزنین 

بعد بگو آره راستی امروز اینطوری کردن رفتم پشت در 

باز نکردن گفتم شاید دست شون بنده بعد دیدم گفتن 

نیستن خونه یکم دلخور شدم انرژیمو گرفت همین 

مگه بچه ایی زود بیای بگی مامان مامان مامان بیا این 

اینجوری کرد؟! 😐 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕