2777
2789
عنوان

کورتاژ بقایای دو سی سی

203 بازدید | 44 پست

دوستان کسی تو تبریز بقایاشو کورتاژ کرده؟ 

دکترش کی بوده؟ هزینش چقد شد؟ 

کورتاژ چطوره بعدش اتفاقی واستون نیافتاد؟ 

اگه تو تبریزم نیستین باز تو بقیه سوالا کمکم کنین😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بیمارستان بستری شود کورتاژ کن بیا دیگه ،اتفاق خاصی نمیوفته راحت میشی میری،منم کورتاژ کردم بقایار ...

دکترم میگه ۱۸ سالته رحمت داغون میشه دیگه بچه دار نمیشی و ... جوری ترسوند منو😭

ولی از هر کی میپرسم بعد کورتاژ باردار شده

عزیزم مرسی از کمکت❤️شبو هم بستری کردن؟

اره نهایت یک شب بستری میمونی،برگه سونو ببر اورژانس بیمارستان زنان زایمان شاید همونجا برات نامه بستری بنویسن دیگه نری مطب برای نامه بستری

دکترم میگه ۱۸ سالته رحمت داغون میشه دیگه بچه دار نمیشی و ... جوری ترسوند منو😭ولی از هر کی میپرسم بع ...

دکترتو عوض کن حتما ، منم بچه اول سقط شد برای بقایا رفتم کورتاژ سه ماه بعد با اولین اقدام باردار شدم ،دوستام هم کورتاژ داشتن خیلی سریع باردار شدن حتی سریع تر از قبل 

هیچ اتفاقی نمیوفته نگران نباش

دکترتو عوض کن حتما ، منم بچه اول سقط شد برای بقایا رفتم کورتاژ سه ماه بعد با اولین اقدام باردار شدم ...

خیلی امید دادین مرسی 

با اینکه زیر دو سانته بقایام و الانم پریودم ولی دکترم کورتاژ نوشته و گفته کورتاژ ینی کلا باردار نمیشب😭شب و روزم گریه بود مرسی ازتون

شما بقایاتون کم بود یا زیاد؟

تامیین اجتماعی بیمارستان دولتی بری زیر یک تومنه،با تکمیلی بیمارستان خصوصی بری باید بپرسی که شبی چقدر ...

ببخشا سوالم زیاد شد 

دکترتو خودت قبلا هماهنگ کرده بودی یا تو همون بیمازستان دکتر میدن؟ 

میتزسم بیفتم دست کار آموز ها😭

خیلی امید دادین مرسی با اینکه زیر دو سانته بقایام و الانم پریودم ولی دکترم کورتاژ نوشته و گفته کورتا ...

برای منم زیر دوسانت بود،هر چی قرص زیر زبونی خوردم دفع نشد،دکترت باید بره پیش دکتر مریضه والا کی گفته باردار نمیشی🤣