2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش غلط اندازه 😅اخه میگم رژیم یکی میاد65کیلوعه میخواد اسکینی بشه خولامصب وزن تو ارزوی منه چته

خحخخحح

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اسمش غلط اندازه 😅اخه میگم رژیم یکی میاد65کیلوعه میخواد اسکینی بشه خولامصب وزن تو ارزوی منه چته

عزیزم  فقط اراده کن شروع کن

منتظر کسی نباش باهات رژیم بگیره

من 84/5بودم

اول صبح این وزنم بود

در طی روز حتی به 88هم میرسیدم

از پارسال شروع کردم

رزیم گرفتم

الان وزنم 60شده

عزیزم فقط اراده کن شروع کنمنتظر کسی نباش باهات رژیم بگیرهمن 84/5بودماول صبح این وزنم بوددر طی روز ح ...

خیلی عالی بودی دمت گرم منم از 102رسیدم ب 89ولی برای ادامه یکیومیخوام ک باهم رقابت کنیم جانزنم

خیلی عالی بودی دمت گرم منم از 102رسیدم ب 89ولی برای ادامه یکیومیخوام ک باهم رقابت کنیم جانزنم

عالیه به نظرم

به تنهایی رژیم بگیر

ولی واسه خودت زمان و وزن تعیین کن

و تلاش کن به اون برسی

مثلا این ماه اینقدر کم کنم

ماه دیگه اینقدر

واگر وسطش انجام نشد اصلا ناراحت نشو

دوباره شروع کن

من دارم خودمو به 50میرسونم

رژیمت چ جوری بوده میتونی راهنماییم کنی گلی

رژیم من در آوری خودمه

قند و چربی حذف