2777
2789
عنوان

امروز یکی از پسرای کلاس بهم گفت برسونمتون😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 41 پست
ففففک نکنموگرنه چرا ۳۰ ساله مجردم؟؟؟از حرکت معرفه حرصم میگیره

چون خودت داری ردشون میکنی همش😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزموای🤣🤣🤣🤣عاشقتم من که حوصلم سر رفته تاپیک میزنم تو چه میکنی؟

فداتبشم که🫠😂

منم سلامتی حوصلم سر رفته 

خبری نشد از اولی؟ ولی اون حلقه انداخته بودددد🥺

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

فداتبشم که🫠😂منم سلامتی حوصلم سر رفته خبری نشد از اولی؟ ولی اون حلقه انداخته بودددد🥺

زنده باشی عزیزم

ااا توام مث خودم حوصلت سر رفته؟

ایشالا که هیچوقت خبری ازش نشه😂حلقه قلابی😆

زنده باشی عزیزمااا توام مث خودم حوصلت سر رفته؟ایشالا که هیچوقت خبری ازش نشه😂حلقه قلابی😆

آره جانم 

عه باشه پس😅😅

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

😁حالا واقعا چرا همیشه با من مخالفی؟🤣🤣آره بابا لیاقت نداشت 😁

من از زمان اون قلابی باهات مخالف بودم دیگه اسمم موند روت😂😂