2777
2789

از من مربی رانندگیم !! بسیار ادم درستی بود 

اون بود که باعث شد من به زندگی برگردم اعتماد به نفسم خانواده ام نابود کرده بودن به شدت من از رانندگی ترسونده بودن و هرچی که فکر کنید ک

این بهم خودباوری و اعتماد به نفس داد جوری که منی که نمی دونستم ماشین چی به چیه برای اولین بار من هنوز نمی دونستم ترمز کدومه گاز کدومه من رو برد داخل جای پرجمعیت من رو داخل جاده بود با دنده 5 گفت برونم من رو در سخت ترین جای شهر برای رانندگی برد بهم یاد داد به خودم اعتماد کنم 

و فهمید مشکل از پدر و مادرمه و چه اسیب هایی به من زدن  (روانشناسی خونده بود)

همسرش همکارش داخل موسسه اش بود می رفت غذا می گرفت می گفت اون خسته است هرچی داشت بچه هاشون می خوردن می پوشیدن 

به دخترش این قدر بها داده بود که داخل مسابقه تائتر اول شده بود حمایتش کرد که بازیگر بشه تو محیطی که همه دنبال این بودن بچه هاشون کارمند بشن این دخترش فرستاد کنکور هنر بده بازیگری تهران قبول شد دختره 

خوش به حال دختراش

خوش به حالشون 

پدر من از لحاظ مالی تحصیلاتی جایگاه کاری از اون بالاتره ولی تو زندگی فقط تحقیر و کتک و فحش نصیب من شده 

اگر بابای من اون مرده بود من الان خارج بودم 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بابام 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم واقعا نمونه یه مرد واقعیه 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

این اقا در رانندگی به من فرصت داد که اشتباه کنم من رو به خاطر ترسام مسخره نکرد اون حیای من رو دید و تشویق کرد 

این اقا به من یاد داد که اگر نترسم و به خودم اعتماد کنم می تونم کارا رو درست انجام بدم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

خیلیا،استادعزیزم، روانشناسی که میرفتم پیشش

یه پسری هم تو سایت خیلی رفتارهای خوبی داره ،واقعیتش را نمیدونم ،ولی در نظرم مرد خوبیه 

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

تهران هستین

خیر