2777
2789
عنوان

تا حالا قلبت به تپش افتاده

5115 بازدید | 581 پست

﷽ 

بابای مهربونــ💞ـم

از ما می پرسن دنیا پر از ظلم و ستم شده،پس چرا حضرت مهدی عج تشریف نمیارن؟!

باباجان آخه کسی نیست که بگه شما خواستید که نیامدن؟!

شما از این دوری قلبتون به تپش💓 افتاد؟

مثل کسی که داره غرق میشه؟

با نهایت اضطرار رو به آسمون کردید؟

دستاتون رو بالا بردین وبرای پایان این هجران مثل اینکه برای نزدیک ترین فرد زندگی تون دعا میکنید؛از خدا خواستین که برگردن؟🤲

چه همتی؟!  چه تلاشی ؟!

که تهش خود خواهی خودمونه

با یک دنیا شرمندگی اکثر ما،شمارو برای خودمون وخواسته هامون می خوایم و عهد خدا رو فراموش کردیم👇

سلَامُ عَلَيْكَ يَا مِيثَاقَ‏ اللَّهِ‏ الَّذِي أَخَذَهُ وَ وَكَّدَه

‏(زیارت آل یاسین)

سلام خدا برشما که همان عهد الهی هستیدکه خدای متعال از ما پیمان بر اون گرفته و تأکید بر آن فرموده. 

یکی از القاب مبارک ایشون،حضرت «غریب» است و به فرمایش امیرالمومنین صلوات الله علیه:

▫️الْغَرِيبُ‏ مَنْ لَمْ يَكُنْ لَهُ حَبِيب‏

غریب کسی است که دوست واقعی ندارد.(تحف العقول٨٤)

هر چند تا صلوات برای ظهور امام زمان عج میفرستی اعلام کن. 

انتظار آگاهانه:

🌿امام صادق علیه السلام فرمود: اقرب، ما یکون العباد من اهلل جلّ ذکره وأرضی ما یکون عنهم اذا افتقدوا حجّة اهلل جلّ وعزّ ولم یظهر لهم ولم یعلموا مکانه وهم فی ذلک یعلمون أنّه لم تَبطُل حجّة اهلل جلّ ذکره والمیثاقه، فعندها فتوقّعوا الفرج صباحاً ومساءً..

🌻 زمانی که بندگان به خدای بزرگ نزدیک ترند وخدا از ایشان راضی است، زمانی است که حجت خدای تعالی از میان آنان ناپدید گردد وظاهر نشود وآنان جایش را هم ندانند. با این همه بدانند که حجت ومیثاق خدا از بین نرفته وباطل نشده است. در آن حال، در هر صبح وشام، چشم انتظار فرج باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💥آیا حضرت ولی عصر ارواحنافداه به یاری ما نیاز دارد یا ندارد؟ 

حضرت، هم نیاز به یاری ما دارند، هم ندارند؛ مانند طبیب که هم نیاز به یاری بیمارش دارد،

هم ندارد.🩺

چون بیمار باید دست یاری به طبیب دهد و به نسخه‌ی او عمل کند و داروهای او را سر وقت بخورد و دستوراتش را اجرا کند؛ پس در این حال طبیب به یاری بیمارش نیاز دارد تا بتواند او را درمان کند.

امام زمان ارواحنافداه طبيب بشر هستند وایشان به توبه و بازگشت ما بسوی خود و خدایش نیاز دارد تا بتواند درمانمان کند.پس به یاری اش بشتابیم که او به لبیک فردی و اجتماعی ما برای نجات خودمان نیاز دارد.

⚠️ آیا اهل کوفه‌ایم یا نه❓️

روزی از همان روزهای صفین علی علیه‌السلام برفراز منبر و با گریه خطبه چنین خواندند:

🥀 «خدا لعنتتان کند... چقدر با شما مدارا كنم! همچون مدارا كردن با شتران نوبارى كه از سنگينى بار پشتشان زخم شده و نیز بسانِ جامه پلاسیده و فرسوده‏ اى كه هرگاه از جانبى آن را بدوزند از جای ديگر پاره‏ مى‏ شود... پروردگارا مرا از این مردم بگیر»🥀

چه نفرین دشواری است این سخن مولا !نبودن امام ومحروم شدنِ امت از امام !

🔥و اما  بیایید به زمانه ی اکنون بیاییم .. 

امروز مهدیِ ما همان علیِ زمانه است وهمچنان تنهای تنهاست..  مگر نه اینکه ما در فقدان امام بسر می‌بریم؟ مگر نه اینکه تنهایش نهاده‌ایم؟ پس ما اهالیِ کوفه ایم، بی‌تعارف، 💔

🔹و دردناکتر اینکه :

1️⃣ بیشتر ما مردمان شیعه حتی فرج وظهورش را به دعا نطلبیده ایم . 😔

2️⃣ آنان که به دعا می‌طلبندش و ظهور و فرَجش را فریاد یا زمزمه می‌کنند ، این خواستن تنها آرایه زبان ولقلقه ی لسان انان است نه سوزدل ونه خواسته ی برتر..🥲

3️⃣می‌مانند اندک شمار افرادی که به حساب نایند و در شمار نپایند، و می نالند صبحگاهان وشامگاهان که اللهم عجل لولیک الفرج..🥺 

گناه‌ دیروز‌ تو‌! گناه‌ امروز‌ من‌!🍂

گناهاے فرداے ما!

چہ‌ خبرهـ؟!

پس‌قلب‌امام‌زمان‌چےمیشہ‌؟!💔

‌پس‌تڪلیف‌چشماےزیبا‌و‌اشڪاے

مولامون‌چےمیشہ‌...🥀

تا‌ڪےباید‌ایشون‌بہ‌خاطر‌گناهاے

ما‌اشڪ‌بریزن‌...!

هر‌وقت‌خواستےسمت‌گناه‌برے،🔥

بگو‌امام‌زمان‌‌بہ‌اندازه‌ےڪافے

وحتےٰبیشتر‌بہ‌خاطر‌گناهاے

افراددیگہ‌زجرمیڪشہ‌

و‌اشڪ‌میریزه‌...😔

پس‌دیگہ‌من‌بہ‌اشڪاےمولا‌اضافہ‌نڪنم.🌱

🪴از عالمی پرسیدند:

آدرس امام زمان کجاست؟

کجا میشود حضرت را پیدا کرد؟ 

عالم گفت : آدرس حضرت در قرآن کریم آیه آخر سوره قمر است که میفرماید:

هرجا که صدق و درستی باشد، هرجا که دغل کاری و فریب کاری نباشد، هرجا که یاد و ذکر پروردگار متعال باشد امام زمان آنجا تشریف دارد. 

🌱امام‌زمان‌‌ اگر غایب‌ می‌شود،

ابتدا در دل ها🖤 غایب می‌شود  و بعد از آن‌ در جامعه‌ .

🌱و اگر ظاهر می‌شود،

ابتدا بر دل ها❤️ ظاهر می شود و بعد از آن‌ بر جامعه! :)

🎙 آیت‌الله‌حائری‌شیرازی  

✍️از شیعیانِ امام هادی علیه السلام بود.

روزی نامه‌ای برای حضرت نوشت و فرستاد:

مولای من ! امام من !

از شما دور افتاده‌ام 

نه ‌می‌توانم ببینمتان نه می توانم صدایتان را بشنوم، گاهی تمام دلم را غم می‌گیرد

گرفتاری‌ها از هر طرف محاصره‌ام می‌کنند...

حضرت در پاسخش فرمودند:

هرگاه حاجتی داشتی، غمی داشتی اصلا همين که دلت خواست با ما حرفی بزنی، فقط کافیست لب هایت را حرکت بدهی وبا ما حرف بزنی !! ما از شما دور نیستیم.

(بحارالانوار ج ۵۳ ، ص ۳۰۶)

🌹در هر کجا كه هستی صدایش بزن ...

اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ ...🤲

🌈کمال دانش ومعرفت:

✳️امام صادق علیه السلام فرمود: علم بیست وهفت حرف است - بیست وهفت قسمت دارد - همه معارفی که پیامبران صلوات الله علیهم آورده اند، دو حرف است. پس مردم تا امروز بیش از این دو حرف را نشناخته اند.

فاذا قام قائمنا أخرج الخمسة والعشرین حرفاً

فبثَّها فی النّاس وضممّ الیها الحرفین.🌤

پس زمانی که قائم ما قیام کند بیست وپنج حرف دیگر را ظاهر ساخته وبا آن پنج حرف قبلی ضمیمه ساخته ودربین مردم منتشر گرداند.

📚 بحار االنوار جلد ۵۲ صفحه ۳۳۶ حدیث ۷

🌀آیا ممکن است کسی در ملاقاتش با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه) در عصر غیبت ایشان را بشناسد؟

مطابق قواعد عامّه در مورد غيبت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) كه قرار است از دشمنان محفوظ باشد

تا كسى او را به قتل نرساند، نبايد كسى ایشان را بشناسد، جز افرادی که از یاران خاص آن حضرت به شمار مى آيند. همان گونه كه مطابق برخى از روايات سى نفر هميشه در ركاب حضرت بوده و با حضرت به سر مى برند.

همچنين از برخى روايات استفاده مى شود كه حضرت مهدي(عجل الله تعالی فرجه) يا ديده نمى شوند و يا در صورت ديده شدن كسى ایشان را نمى شناسد.

در روايتى از امام رضا(عليه السلام) مى خوانيم كه فرمود: «لَا يُرَى‏ جِسْمُهُ‏»(1)؛

(جسم او مشاهده نمى شود) و نيز از امام صادق(عليه السلام) روايت شده كه فرمود: «اَلْخَامِسُ مِنْ وُلْدِ السَّابِعِ يَغِيبُ عَنْكُمْ شَخْصُهُ ...»(2)؛

(پنجمين از اولاد هفتمين ام، شخصش از شما غايب مى گردد ...) و نيز روايت شده كه فرمود:

«يَفْقِدُ النَّاسُ إِمَامَهُمْ فَيَشْهَدُ الْمَوْسِمَ فَيَرَاهُمْ وَ لَا يَرَوْنَهُ»(3)؛

(مردم امامشان را گم مى كنند، پس او در موسم [حج ] حاضر مى شود و مردم را مى بيند؛ ولى آنان او را مشاهده نمى كنند)

و نيز در خبر محمد بن عثمان عمروي مى خوانيم كه فرمود: «وَ اللَّهِ إِنَّ صَاحِبَ هَذَا الْأَمْرِ لَيَحْضُرُ الْمَوْسِمَ كُلَّ سَنَةٍ فَيَرَى النَّاسَ وَ يَعْرِفُهُمْ وَ يَرَوْنَهُ وَ لَا يَعْرِفُونَهُ»(4)؛

(به خدا سوگند همانا صاحب اين امر هر سال در موسم [حج] حاضر مى شود مردم را مى بيند و آنان را مى شناسد و مردم نيز حضرت را مى بينند؛ ولى او را نمى شناسند).

دلا بسوز که سوزت اثر کند آخر

شرار تو ، شب هجران سحر کند آخر

دلا بسوز که خاکسترت به همراه باد

ز کوی مهدی زهرا (ع) گذر کند آخر

دلا بسوز که از سوزش شراره تو

فغان و داد ز داغت جگر کند آخر

دلا بسوز که آتش ز سوز تو بسوزد

شمیم دور تو یارم خبر کند آخر

دلا بسوز که آوای خوش ترانه تو

به قلب دلبر جانان اثر کند آخر

دلا بسوز که مرغ تو بر پر سوزان

به شهر عشق به سویش سفر کند آخر

دلا بسوز به همراه هاشمی به سحر

که دوست سوی تو یک دم نظر کند

💔من می‌دانم چه کارهایی دلت را می‌شکند و غصه‌دارت می‌کند؛ ولی باز هم آن کارها را می‌کنم؛ 

❤️و می‌دانم چه کار کنم لبخند به لبت می‌نشیند و راضی می‌شوی از من؛ ولی چرا انگیزه‌ام برای آن کارها زیاد نیست؟

🥀 اینها همه یک معنا دارد: من عاشق نیستم.

🥀اگر هر شب این گونه از تو عذرخواهی کنم باز هم کم است: مرا ببخش برای این همه عاشق نبودنم.

تاثیر اسم «اباصالح» در مواقع سختی؛

🔸اسم «اباصالح»راه گشای مشکلات محبان اهل بیت علیهم السلام میباشد.

🔸درزندگی ما بسیاری از مواقع پیش می آید که دچار تردید و سردرگمی میشویم وبرای پیداکردن مسیر و راه صحیح شاید دچار خطاشویم.

برای این مشکل در زندگی ائمهٔ ما راه حلی قرارداده اند.

🔸امام صادق علیه السلام میفرماید:

«إِذَا ضَلَلْتَ عَنِ اَلطَّرِيقِ فَنَادِ: يَا صَالِحُ أَوْ يَا أَبَا صَالِحٍ أَرْشِدُونَا إِلَى اَلطَّرِيقِ يَرْحَمُكُمُ اَللَّهُ »*۱

«هرگاه راه و مسیر خود را گم کردی (مسیر مادی یا معنوی) پس بانگ برآور:

"ای اباصالح" یا "ای صالح" خداوند رحمتش را بر تو فرود آورده است تو راه را به ما نشان بده.