2777
2789
عنوان

کسانی که طبیعی بعد سزارین اوردن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 61 پست
دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خو ...

تو همه جا وسط تایپیک دیگران هستی ، خیلییی زشته 

الان همه میرن متخصص 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ریسکه خود پزشکا کمتر اتفاق میفته که قبول کنن بی هوشی بگیر راحت و آسوده بدون استرس زایمان کن تمو ...

توی این چند سال میشه گفت هرسال من بیهوش شدم😅یکم میترسم از تاثیراتش رو مغزم!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

به سزارین قبلی هم خیلی بستگی داره این که بخیه هات تحمل فشار طبیعی را داشته باشه به نظرم حداقل با یکی ...

اینکه بعضی وقتا با کار کردن درد میاد یعنی ضعیفن؟

پس هیچی کنسله

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

منم خیلی بیهوشی داشتم حالا یکبارم روش یه سزارین با بی حسی داشتم یدونه هم بیهوشی ترجیحم بی هوشیه بی حسی خیلی استرس زاست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اونو نمیدونم پزشک بهتر میتونه راهنمایی کنه از منم معمولا درد داره با اینکه ده سال گذشته

مرسی عزیزم من طبق نظر دکتر میرم جلو سعی میکنم سرخود کاری نکنم پشیمون بشم...

منم خیلی بیهوشی داشتم حالا یکبارم روش یه سزارین با بی حسی داشتم یدونه هم بیهوشی ترجیحم بی هوشیه بی ح ...

بی هوشی بچمو نمیبینم اولش این سخته...

منم تو ۵ سال گذشته ۴ بار  بیهوشی داشتم 

معمولا کلمات یادم نمیاد مثلا به کلمن آب میگم تانک یه حتی کلمه جایگزین هم یادم نمیاد نگاه میکنم به اون وسیله فکر میکنم چی باید بگم 

بعد وقتایی که فشار عصبی روم باشه  خیلی بدتر میشم دیگه کلا باید یه مترجم داشته باشم که برا بقیه ترجمه کنه من چی گفتم 

منم تو ۵ سال گذشته ۴ بار بیهوشی داشتم معمولا کلمات یادم نمیاد مثلا به کلمن آب میگم تانک یه حتی کلمه ...

وای من اسمای نزدیکانم یادم رفته گاهی یادم میره داداش دومم اسمش چیه میگم دومی!

یا دارم مث کسایی که لکنت دارن هی میچینونم حرفمو بخدا فکر میکنم تاثیر این بیهوشیاست دارم خل میشم کم کم