2777
2789

اگه معدت سرد باید گرمیجات بخوری 

کلا طبع سرد و تر بلغمی داری؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حکیم طب سنتی باید چک کنه 

من خودم بلغمیم،پودر بلغم میخورم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بلغم زدا بخور از داروخانه یگیر یا اینترنتی اون مدل که زنیان توش داره فکر کنم مال شرکت نیاک هست

قبلا یه کم پونه میخوردم خوب میشدم الان نه خیلی باید گرمی بخورم

انگار راه نفسم بسته است

مرگ به چشم میبینم

اگه معدت سرد باید گرمیجات بخوری کلا طبع سرد و تر بلغمی داری؟

میخورم قبلا زود خوب میشدم ولی الان با اینکه بیشتر می‌خورم اثرش کمه

خیلی حالم بد کرده نفس ندارم حالت خفگی میشم

میترسم کردم از گرمی خوردن آسیب ببینه

سلام وقت بخیر، خانم سعیداوی هستم درمانگر طب سنتی اگه مایلید میتونم براتون زبان شناسی انجام بدم کامل ...

بله میشه بگید

قبلا یه مقدار پونه یا زنیان پودر شده میخوردم خوب میشدم ولی الان نه

حالت خفگی میگیرم

میخورم قبلا زود خوب میشدم ولی الان با اینکه بیشتر می‌خورم اثرش کمهخیلی حالم بد کرده نفس ندارم حالت خ ...

رفلاکس معده نداری؟

بله میشه بگیدقبلا یه مقدار پونه یا زنیان پودر شده میخوردم خوب میشدم ولی الان نهحالت خفگی میگیرم

اگه رفلاکس داری داروی ضد اسید معده بخور 

بله میشه بگیدقبلا یه مقدار پونه یا زنیان پودر شده میخوردم خوب میشدم ولی الان نهحالت خفگی میگیرم

از شدت سردی بدن و گوارش تون هست گلم حتما باید زبان شناسی انجام بشه براتون تا عارضه هاتون دقیق مشخص بشه