2777
2789
عنوان

به معلم گفتم 💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 24 پست
اومدم بنویسم چه دغدغه های کوچیکی داری یادم اومد خودمم تو سن مدرسه همین طور بودمهمیشه بیشترین تلاشت ر ...

حققق ترین

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

داغون شدم ینی شنبه و یکشنبه امتحان دارم حالم خوب نیست نمیدونم چیکار کنم

میدونم سخته ولی حداکثر تلاشت رو بکن می دونم که وقتی ضعف بیماری داری نمیشه کتاب خوند ولی  اگه بتونی تو اینترنت فایل صوتی کتاب رو پیدا کنی و گوش بدی شاید بتونی امتحان بدی

برای نابینایان فایلای صوتی کتابای درسی موجوده ولی نمی دونم چجوری میشه تهیه کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی نترس

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

میدونم سخته ولی حداکثر تلاشت رو بکن می دونم که وقتی ضعف بیماری داری نمیشه کتاب خوند ولی اگه بتونی ت ...

دارم گریه میکنم نمیخام برم 

وقتی بلد نیستم چقدر بد شانسم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نمیدونم یعنی من چیز بدی نوشتم؟

نه عزیزم

بیخیال ولش کن

وقتی نامه پزشک داری ودفترم درجریانه نیازی نبود بهش بگی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نه عزیزمبیخیال ولش کنوقتی نامه پزشک داری ودفترم درجریانه نیازی نبود بهش بگی

یعنی یه نامه دیگه بگیرم دو سه روزی نرم استراحت کنم 

امتحانای ماه بعد جبران کنم چیزی نمیشه؟ 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

اصلا لازم نبود بهش بگی

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

یعنی یه نامه دیگه بگیرم دو سه روزی نرم استراحت کنم امتحانای ماه بعد جبران کنم چیزی نمیشه؟

خب یه نامه داری 

ادم ک یک روزه خوب نمیشه

خودشون نمیفهمن؟ 

شرایط اونجا رونمیدونم

اینجا قبولم نشن بازمیرن هروقت تونستن امتحان میدن 😄

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂