2777
2789
عنوان

شما باشین حقتون میگیرید در حالی ک

193 بازدید | 31 پست

با طرف رو دربایسی داری

قرار بودهبابت کاری یه مبلغ بگیری کمتر دادن حالا با طرف خیلی تعارف داری .دنبال حق ات میری ممکنه حتی بلاک بشی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم دعوامون بشه حتی

اون پُرو بوده که حقت نداده 

من برام پیش اومده ، باهاش قطع همکاری کردم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دیگه قرار نیست کاری ام کنم.ولی این پول فقط حق من نیست من از زندگیم از همه چیزم برای کارم زدم

زنگ بزن. یه سنگی تو تاریکی انداخته. با خودش گفته اگه هیچی نگفت که یعنی راضی بوده به کمتر. زنگ بزن و محترمانه حرفتو بزن. طبق توافق قبلی حقتو میخوای. این بی ادبی و یا زیاده خواهی نیست.

زنگ بزن. یه سنگی تو تاریکی انداخته. با خودش گفته اگه هیچی نگفت که یعنی راضی بوده به کمتر. زنگ بزن و ...

دقیقا من فقط حقم رو میخام حق گرفتنیه اونم وسط اینهمه مشکلاتم نمیتونم بگذرم