2777
2789
اگه دوست داشتی علت رو بگو

کدومو بگم اخه؟

از بیماری سرطان، ازدواج اجباری تو سن کم، عدم علاقه به همسرم، بچگی سخت و شرایط سختی که توش گیر مردم و حتی نمیتونم به مادرم بگم بگیر تا مسائل روحی و دو راهی زندگیم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش راه جبرانی باشه🥲

بقول قدیمیا جلو ضرر و هر وقت بگیری فایده س

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم 😭چقد داغون شدیم تو این زندگی

اره واقعا. من آنقدر حالم خوب نیست که روز ها رو فراموش می‌کنم. باورتون نمیشه استادم تماس می‌گیره میگه چرا نیومدی کلاس. میگم امروز مگه پنج شنبه س؟ من که خیلی بهم ریختم، امیدوارم خدا خودش برام درستش کنه که توان زندگی کردن ندارم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

عرضه شو ندارم دیگه

چرا میتونی

خودتو تحقیر نکن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کاش این من رو بخاطر دیگران انقد زیر پا نمیزاشتیم

من نخواستم بزارم مجبورم کردن الانم که تصمیم گرفتم دور بگیرم از اون شخص همون کس که مجبورم کرد میگه تو داری دشمن تراشی می‌کنی برای خودت ازشون دور نگیر ولی من میدونم اگه بازم بهش نزدیک بشم باز کاری میکنه و باز من باید گذشت کنم و خودمو زیر پا بزارم براش

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

میگن خودمون این زندگی وچالشهاشو انتخاب کردیم اگه اینطوره چقدر نادون بودیم

نه خب سختی های شما زمانی ارزش دان که فراموش کرده باشید. مطمئن باشید این شرایط شما رو به تعالی میرسونده.

ولی خب ما آدما واقعا ضعیفیم. من که دیگه جا زدم.