از بیماری سرطان، ازدواج اجباری تو سن کم، عدم علاقه به همسرم، بچگی سخت و شرایط سختی که توش گیر مردم و حتی نمیتونم به مادرم بگم بگیر تا مسائل روحی و دو راهی زندگیم.
برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اره واقعا. من آنقدر حالم خوب نیست که روز ها رو فراموش میکنم. باورتون نمیشه استادم تماس میگیره میگه چرا نیومدی کلاس. میگم امروز مگه پنج شنبه س؟ من که خیلی بهم ریختم، امیدوارم خدا خودش برام درستش کنه که توان زندگی کردن ندارم.
برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐 امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اره ... ی جاهایی خودم رو خیلی اذیت کردم و خیلی به خودم ازار رسوندم مجبور بودم اما میگم شاید اگر یکم با خودم مهربون تر میشدم داستانم جور دیگه ای نوشته میشد
من نخواستم بزارم مجبورم کردن الانم که تصمیم گرفتم دور بگیرم از اون شخص همون کس که مجبورم کرد میگه تو داری دشمن تراشی میکنی برای خودت ازشون دور نگیر ولی من میدونم اگه بازم بهش نزدیک بشم باز کاری میکنه و باز من باید گذشت کنم و خودمو زیر پا بزارم براش
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
میگن خودمون این زندگی وچالشهاشو انتخاب کردیم اگه اینطوره چقدر نادون بودیم
نه خب سختی های شما زمانی ارزش دان که فراموش کرده باشید. مطمئن باشید این شرایط شما رو به تعالی میرسونده.
ولی خب ما آدما واقعا ضعیفیم. من که دیگه جا زدم.