2777
2789

دیوونه شدی.سن فقط و فقط یه عدده .اینقد داری گنده اش میکنی.از امروز به خودت بگو من فقط ۲۰ سالمه و شاد باش .

کتاب انسان در جستجوی معنا رو بخون تا متوجه بشی یک انسان به چه شرایطی میتونه امیدوار باشه و این باورهای مسخره ایی که برای خودمون ساختیم به آنی میتونن کنار برن.

داستایوفسکی میگه انسان موجودیه که با هر شرایطی میتونه کنار بیاد .سن که چیزی نیست 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

دیوونه شدی.سن فقط و فقط یه عدده .اینقد داری گنده اش میکنی.از امروز به خودت بگو من فقط ۲۰ سالمه و شاد ...

ممنون ازت خودمم می دونم دیوانه شدم جای خدا نشستم و می خوام خدایی کنم ولی واقعا دست خودم نیست .فکر می کنم یه دختر تنهه که ازدواجم نکرده تنها می شه تو دنیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه شدی.سن فقط و فقط یه عدده .اینقد داری گنده اش میکنی.از امروز به خودت بگو من فقط ۲۰ سالمه و شاد ...

دلم برای بچه می سوزه نه خودم می گم زودی تنها می شه رفیق هاش مادر پدر دارن ولی دختر من غصه می خوره 

دلم برای بچه می سوزه نه خودم می گم زودی تنها می شه رفیق هاش مادر پدر دارن ولی دختر من غصه می خوره

نسوزه عزیزم .شاید تو بیست سالگی بهترین ازدواج رو کرد و با خیال راحت دادیش دست همسرش.ول کن بابا.وقتی دختر دار شدی میفهمی خدا چقد بهت لطف کرده .

دوست خودم 38 سالشه آرزوشه خدا یه دختر بهش بده 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم