2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 85 پست
حداقل بارداری سومه مال منم باید سوم بود نه دوم .کوچولوتون جنسیتش چیه .می گم کاش پسر بود این قدر غصه ...

دوتا اولی دختز سومی پسر چه فرقی میکنه دخترو پسرش فکر بی خود نکن خوش به حالت دیگه بارداری رو گذروندی من اوایل خیلی گریه میکردم مامانم گفت دوستای تو همکلاسیات هنوز ازدواج نکردن تو خودتو کشتی دیدم واقعا رلست میگه دوستم تولد ۶۶الان بچه اولش باردلره

خدا کوچولوتو نگه داره کاش منم زودتر بچه می اوردم الان تمام دوستام بچه هاشون ۱۰ سال یا حداکثر ۵ سال ه ...

خدا خواسته اینجوری...

در تقدیر تو همین بوده...

من دیدم خدایی ۴۰ به بالا بچه آوردن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کوچولوتو نگه داره کاش منم زودتر بچه می اوردم الان تمام دوستام بچه هاشون ۱۰ سال یا حداکثر ۵ سال ه ...

می گم کاش بمیرم پدرش بره یه زن بگیره یا بچه رو بدم به یه خانواده دیگه سرپرستی اشو بگیره .

بچهای الان از15سالگی مستقل و فهمیده میشن تو نگران 30سالگی دخترت هستی؟

دنبال بهانه ای یا وسواس فکری گرفتی 

هورمون هاتم بهم ریخته حساسی 

منم دوس دارم تو36،37 باردارشم نمیدونم بشه یانه،

متین ستوده 40سالشه چندروز پیش عروسیش بود چرا فکر می کنی پیری

حداکثر بچه رو باید تا ۳۲ بیاری .همش می گم خودم دلگرمیم مامانمه این بچه چی .تا چند سال دیگه همش نگران ...

یکی رو میشناسم متولد ۵۹ با کاشت یک‌پسر ۱۲ ساله داره 

الانم چندین بارع میره دومی رو بکاره..

اگ جای اون بودی چیکار میکردی....

حداقل بارداری سومه مال منم باید سوم بود نه دوم .کوچولوتون جنسیتش چیه .می گم کاش پسر بود این قدر غصه ...

بیا خودت حرف دلتو زدی چون دختره خوشت نیومده خوبه پسرداری،انقد پسردوستی اینو بدون تاوقتی زن نگرفته مال توعه بعدش تمومه ،دخترشوهر کنه بازم ارتباطش و حفظ میکنه مث پسر بی وفا نیست 

یکی رو میشناسم متولد ۵۹ با کاشت یک‌پسر ۱۲ ساله داره الانم چندین بارع میره دومی رو بکاره..اگ جای اون ...

الان فکر می کنم کار بیخودیه .مردم الان همه تک بچه دارن ..هیچ کس به دومی فکر نمی کنه .اون وقت من که الان باید فکر پیشرفت و سر کار رفتن خودم باشم خودمو انداختم تو هچل  

دوستمون قبل بارداری دنبال درمان بوده که باردار شه.... یعنی دلش می‌خواسته 

اما الان افسردگی بارداری گرفته ‌..

دست خودشم نیست

باید طی بشع این دوران

بعد زایمان ان شالله بهتر میشه حالت

موفق باشی❤️

بیا خودت حرف دلتو زدی چون دختره خوشت نیومده خوبه پسرداری،انقد پسردوستی اینو بدون تاوقتی زن نگرفته ما ...

خودم پسر دارم .۳ تا برادرم دارم .ولی پسر از فوت مامانش خیلی اذیت نمی شه .دختر لطیفه مادر می خواد .من این قدر زنده نیستم که توقع داشته باشم دخترم بهم سر بزنه .فقط دوست دارم خودش صاحب زندگی خودش باشه