خانم ها حالم بده نزدیک ۳۷ سالمه بچه دومم دختره هفته دیگه به دنیا می یاد نمی تونم دلم می خوار بگذارم بیمارستان بیام اخه تو سن بالا بچه آوردم اصلا حوصله ندارم می گم بنده خدا زود تو دنیا تنها و بی کس می شه به کی پناه ببره
حداقل بارداری سومه مال منم باید سوم بود نه دوم .کوچولوتون جنسیتش چیه .می گم کاش پسر بود این قدر غصه ...
دوتا اولی دختز سومی پسر چه فرقی میکنه دخترو پسرش فکر بی خود نکن خوش به حالت دیگه بارداری رو گذروندی من اوایل خیلی گریه میکردم مامانم گفت دوستای تو همکلاسیات هنوز ازدواج نکردن تو خودتو کشتی دیدم واقعا رلست میگه دوستم تولد ۶۶الان بچه اولش باردلره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حداقل بارداری سومه مال منم باید سوم بود نه دوم .کوچولوتون جنسیتش چیه .می گم کاش پسر بود این قدر غصه ...
بیا خودت حرف دلتو زدی چون دختره خوشت نیومده خوبه پسرداری،انقد پسردوستی اینو بدون تاوقتی زن نگرفته مال توعه بعدش تمومه ،دخترشوهر کنه بازم ارتباطش و حفظ میکنه مث پسر بی وفا نیست
یکی رو میشناسم متولد ۵۹ با کاشت یکپسر ۱۲ ساله داره الانم چندین بارع میره دومی رو بکاره..اگ جای اون ...
الان فکر می کنم کار بیخودیه .مردم الان همه تک بچه دارن ..هیچ کس به دومی فکر نمی کنه .اون وقت من که الان باید فکر پیشرفت و سر کار رفتن خودم باشم خودمو انداختم تو هچل
بیا خودت حرف دلتو زدی چون دختره خوشت نیومده خوبه پسرداری،انقد پسردوستی اینو بدون تاوقتی زن نگرفته ما ...
خودم پسر دارم .۳ تا برادرم دارم .ولی پسر از فوت مامانش خیلی اذیت نمی شه .دختر لطیفه مادر می خواد .من این قدر زنده نیستم که توقع داشته باشم دخترم بهم سر بزنه .فقط دوست دارم خودش صاحب زندگی خودش باشه