2777
2789

یکی از فامیلامون بچه آورده مامانم میگه بیا بریم خونشون ولی از اونجایی که درونگرام و حوصله مهمون ندارم و اینکه جاهای شلوغ سردرد میگیرم گفتم نمیام اونم بهم میگه حالا بعضیا هستن اجتماعی نیستن جایی نمیرن ولی تو دیگه چرا حتی با منی که مامانتم نمیای بریم خونه فلانی😐💔خودم میدونم که درونگرام و اجتماعی نیستم ولی خدایی از مامانم انتظار نداشتم این موضوع رو بکوبه تو صورتم 😭💔واقعا قلبم درده اصلا احساس میکنم داغ کردم یه لحظه 

شما بگید حق با کیه؟

اخه من از بچگی اینجوریم دست خودم نیست مامانم نباید وقتی منو میشناسه که اینجوریم به روم بیاره💔

کلا وقتی میرم مهمونی اینقدر انرژی منفی بهم وارد میشه که اون شب خوابم نمیبره و کلی گریه میکنم

امشبم از اون شباست😭💔

مامانت بنده خدا مگ چی گفت 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حساس هستی خیلیییییییییی مامان منو هر روز تخریبم میکنه میشورم پهنم میکنه رو بند

من هر حرفی رو سعی میکنم با خنده و‌ شوخی ردش کنم بره ولی نقطه ضعفمو نمیتونم کاری کنم

دختر مگه درونگرا بودن عیب محسوب میشه؟ 

نگو لطفا رو خودت ایراد نزار.

من همسرم درونگراست تو ی جمع شلوغی بودیم یکی گفت فلانی شوهرت خجالتیه نمیحرفه! ؟ فهمیدم میخاد مسخره کنه گفتم ن جانم همسرم درونگراست با هر جمعی حال نمیکنه...

رو خودت ایراد نزار و بپذیر درونگرا ها متفاوت هستن ن مشکل دار

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

دختر مگه درونگرا بودن عیب محسوب میشه؟ نگو لطفا رو خودت ایراد نزار.من همسرم درونگراست تو ی جمع شلوغی ...

اره ولی آخه انتطار نداشتم مامانم این موضوع رو به روم بیاره

اره ولی آخه انتطار نداشتم مامانم این موضوع رو به روم بیاره

منم گاهی ب همسرم غر بزنم میگه عزیزم من درونگرا هستم فراموش نکن.

این ایراد نیست 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت