2777
2789

نمیدونم از قبولی  کسی که از منم کوچیکتر این حس رو دارم نه به خاطرحسادت از اینکه من اونقدربی عرضه بودم  یا کلا نسبت به کنکور ناامیدم یا نمیدونم چون نماز نمیخونم یا چون مطالب درسیم انبار شده

حالم خیلیییییییی بده خواهش میکنم راهنمایی کنید ،خیلی خیلی حالم بده خانوادم خیلی به خاطرمن  رنج دارن میکشن وتو این شرایط بد منم ناامیدیم گل کرده وبیشتر دارم درس نمیخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برنامه ریزی؟متوجه نشدم

نظم درونی

برنامه ریزی برای بعد

اول به خودت سرو سامون بده

با خودت ببین چند چندی

اول بدون که تنها نیستی 

دوم تا امشب هرچی نا امیدی و حس سرخوردگی و مقایسه و ... بریز دور

همه رو

و به خودت بگو من مهمم ! خودم ، درسم ،برنامم، هدفم ،خالقم، خانوادم !

بقیه چیکار میکنن به من ربطی نداره 

یعنی ذهنتو از افکار اضافه خالی کن

چون کارای مهم تری داری ، فکرای مهم تری داری

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
سلام دوست‌گرامی. موفقیت کسی در کاری و چیزی نتیجه اراده و تلاش و پشتکار اوست. شما هم میتوانید با تلاش ...

ااون فقط یک سال پشت بود میترسم نتونم قبول بشم تو مدت کوتاه 

واینکع منم به بقیه اینو میگفتم ولی وقتی در جایگاهش قرار گرفتم دیدم چقدر بده کوچیکتر از خودت بتونه آرزوی تورو زودتر به دست بیاره 

سوم

درسای تلمبار شده تو روی یه کاغذ بزرگ بنویس

هر روز یه مقدارشو سبک کن

تموم میشه فقط کافیه شروعش کنی

دو رکعت نماز بخون ، یا علی بگو شروع کن

نظم درونیبرنامه ریزی برای بعداول به خودت سرو سامون بدهبا خودت ببین چند چندیاول بدون که تنها نیستی دو ...

چقدر به این جملات احتیاج داشتم مرسی واقعاً دوست عزیز تمام تلاشمو میکنم 🥲

ممنونم عزیزم برای وقتی که گذاشتی 🌹

سومدرسای تلمبار شده تو روی یه کاغذ بزرگ بنویسهر روز یه مقدارشو سبک کنتموم میشه فقط کافیه شروعش کنیدو ...

مرسی دوست عزیزم 🙂🥺❤️

انگار دوست داشتم یع نفر دیگ این حرفارو رو بهم بزنه امیدوارم تو زندگیت عاقبت بخیر بشی 

ااون فقط یک سال پشت بود میترسم نتونم قبول بشم تو مدت کوتاه واینکع منم به بقیه اینو میگفتم ولی وقتی د ...

ترس و اضطراب از عامل شکست و تضعیف است. ابتدا این ها را کنار بگذارید و برای موفقیت دیگران‌هم‌خوشحال باشید. خودتان را ضعیف نیابید که ضعیف میشوید.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید و فقط راه خودتان را بروید و‌ زحمت بکشید تا موفق شوید انشاءالله.

چقدر به این جملات احتیاج داشتم مرسی واقعاً دوست عزیز تمام تلاشمو میکنم 🥲ممنونم عزیزم برای وقتی که گ ...

خواهش میکنم عزیزم

ببین ، اون ادم ممکنه بشه بهترین دانشجوی شهرتون و هر ماه یه جا دعوت شه جایزه بگیره ! ممکنه هررررگز درسشو تموم نکنه

این اصلا تاثییری تو آینده و هدف تو نداره

تو تویی ، برای خودت بجنگ حتی اگه قراره چند سال طول بکشه

از مسابقه با افراد دور و برت همین امشب بیا بیرون

برو تو لیگ خودت بازی کن و بقیه رو کاملا رها کن

و براشون آرزو های خوب بکن

از پیشرفت و موفقیت بقیه خوشحال بشی قطعا برا خودت بهترش اتفاق می افته

عزیزم ب خودت فرصت بده چند روز تا حالت تغییر کنه

بعد بشین برای آینده برنامه بریز

مثلا میخواهی پشت کنکور بمونی؟خب برنامه بریز و درست رو شروع کن ب خوندن

یا حالا هرکار دیگه ای

فقط و فقط استمرار داشته باش

درضمن بزار ی چیزی بهت بگم.. صبر داشته باش مطمئن باش ده سال ۲۰ سال دیگه اصلا این نظری ک الان نسبت ب خودت داری رو نخواهی داشت

ب آینده فکر گن ب خوشحالی پدرمادرت و تلاش کن و ادامه بده

حق داری ی وقتایی ناراحت بشی بزنی کنار و استراحت کنی ولی حق نداری جابزنی و ادامه ندی 

پس لطفا ادامه بده دختر.. تو قوی‌تر از این حرفای👊💪

مرسی دوست عزیزم 🙂🥺❤️انگار دوست داشتم یع نفر دیگ این حرفارو رو بهم بزنه امیدوارم تو زندگیت عاقبت بخ ...

همچنین عزیزم

سالی که من کنکور رد شدم بیشتر دور و بریام دانشگاه قبول شدن و من سال کنکور برنامه عروسی میچیدم😂 بچگی و عشق نوجوونی و اینا باعث شد حس کنم بقیه دارن راه درستو میرن و من خودمو از پیشرفت انداختم.

بعد عروسی مدام میگفتم چه کاری بود کاش میرفتم دانشگاه و فلان ...

بعدش درسمو خوندم 

الان ارشد حقوق جزام

دارم دکتری میخونم ، وکیل شدم و دوتا بچه دارم 

اکثر اونا حتی درسشونو تموم نکردن !

پس هیچوقت زمان حالتو با بقیه مقایسه نکن

زمین بازی تو با بقیه متفاوته

ترس و اضطراب از عامل شکست و تضعیف است. ابتدا این ها را کنار بگذارید و برای موفقیت دیگران‌هم‌خوشحال ب ...

ممنون از شما تمام تلاشمو میکنم ان شاء الله بتونم به این حال بدم غلبه کنم زود

عزیزم ب خودت فرصت بده چند روز تا حالت تغییر کنهبعد بشین برای آینده برنامه بریزمثلا میخواهی پشت کنکور ...

مرسی عزیزم 🙂🌹

چقدر به این جملاتتون نیاز داشتم امیدوارم تو زندگی به هرچی دوست دارید برسید وعاقبت بخیری