2777
2789
عنوان

اندر احوالات مادر کنترل کننده

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 23 پست
به نظر من باید میگفتی مهمونی براتون مهمه و حتما میخوای بری . ممکنه کم کم شوهرت از این موضوع شاکی بشه ...

سعیده گاهی شاکی میشه

گاهی میگه چرا مامانت باید زندگی مارو کنترل کنه؟

لباس نوزاد و کودک. ninikalas@ جنس عالی. قیمت فوق العاده. کیفیت بی نظیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۲ سالمه

۷ ساله ازدواج کردم

اما نمیتونم مسافرت با خانواده شوهرم برم

نمیتونم ۱۳ بدرها با خانواده شوهرم باشم

پرخاشگری میکنه، عصبانی میشه، دادو بیداد می کنه

هم من و هم بابام برای اینکه به اون مرحله ی داد و بیدادش نرسه سکوت می کنیم

اما این کوتاه اومدنا خستمون کرده😔😔

بنظرم شمایکم روزندگیتون تجدیدنظربکن الان همه میگن الویت زندگیتون شوهرتون باشه

مادرتون احترامش واجبه دلیل نداره توصیح بدیدکجامیریدکی میریدکی میایید

بعدم مادرتون خریدداشت یک روزعقب مینداخت

بنظرم مردهاهرچی خوب اخرش تحملشون تمام میشه یک روزوخیلی بدمیشه رفتارشون 

درسته مادرتون بخاطر شرایط پیش اومده ناراحته و این موضوع اخلاقش رو عوض کرده . ولی شما هم اگه اینجوری ...

آره

همینجوریشم لذتی از زندگیم نمیبرم

چون من فقط یه مترسک شدم 😔

بنظرم شمایکم روزندگیتون تجدیدنظربکن الان همه میگن الویت زندگیتون شوهرتون باشه مادرتون احترامش واجبه ...

متاسفانه مامانم ساعت به ساعت با من در. تماسه

الان خیلی بهتر شدم. گاهی مخالفت می کنم

اما واقعا نگران آینده زندگیمم

متاسفانه مامانم ساعت به ساعت با من در. تماسه الان خیلی بهتر شدم. گاهی مخالفت می کنم اما واقعا نگرا ...

خیلی وابسته بهت یکم وابستگیش راکم کن یکبارمیخاهی بری جایی نگووقتی رفتی بگومهمونیم بعدازنگ میزنم اگه سوال پرسیدبگونمیتونم حرف بزنم 

من جای شوهرت بودم ناراحت میشدم شوهرت صبوره اماخواهرم همیشه میگه مردهاهمیشه تحمل نمیکنن وصبرشون تمام میشه

منم مادرمامانم انوقت هاباخالم همیشه همه جادنبال باباومامانم بودن توهرمسافرتی انتظارداشتن تابابام بااین همه صبرصداش درامدوگفت من تاحالاگفتم مامان مناببریم دنبالمون من شایدبادوستاوهمکارام بخام جایی برم ومیخام فقط زن وبچه م باشن وخجالت میکشم همیشه.مامانت وخانوادت بامنن تادیگه مامانم نیاوردشون تازه مادربزرگم باهاشون قهرکردوچندسال دلخوربود