2777
2789
عنوان

وای دارم دیوونه میشم

175 بازدید | 13 پست

انقدر به وجود خدا فکر کردم که اصلا دقیقا چیه فیزیکیه یا غیر فیزیکی اصلا دلیل این همه نامعلومی چیه هدف خلقت ما چی بود اصلا واقعا دنیا اگه بخوای  ازین زاویه بهش نگاه کنی غیر قابل تحمله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ذات خدا نباید فکر کنی 

چون جسم و ذهن ما محدوده و اصلا نمیتونه بهش پی ببره 

فقط باید به نعمت های خدا فکر کنی تا متوجه حضورش بشی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

برا همینه خدا در قرآن میفرمایید در مورد من فکر نکنید در مورد مخلوقاتم فکر کنید ذهن انسان خیلی محدوده گنجایش و خافظه داره هیچوقت نمیتونی یه چیز بی انتها و نامحدودو توش جا کنی نمیگم کنجکاو نباش باش اما از خودت انتظار فهم همه چیو نداشته باش چون تو انسانی

زیباس اما اگر نتونی به جواب برسی فقط ادمو اذیت میکنه

انسان از اول هم دنبال کمال بوده 

هنوز هم هست

وقتی بلد نبود آتیش چیه پی خالقش و حقیقت هستی گشته

الانم که ماهو فتح کرده و فضا رفته و کهکشان ها رو دیده هنوزم دنبال کمال و فهم چیزای بیشتریم

این تکامل بشر دقیقا بخاطر همین سوالا اتفاق افتاده

اگه نپرسیم و فکر نکنیم قطعا جوابی در کار نیست

مثل بقیه موجودات میایم و میخوریم و تولید مثل میکنیم و می میریم !

این پرسیدن و این کنجکاویه که آدمیزادو از انسان های نخستین به بشر الان تبدیل کرده !

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
برا همینه خدا در قرآن میفرمایید در مورد من فکر نکنید در مورد مخلوقاتم فکر کنید ذهن انسان خیلی محدوده ...

اما بعضی اوقات ی بغضی گلومو میگیره به خاطراین همه ناتوانی دربرابر رازهای خالقم واقعا نمیتونم خودمو قانع کنم که با افریده ها خدارو بشناسم

شما وسواس فکری داری

من این مرحله رو گذروندم و ب بی اعتقادی کامل ب خدا رسیدم داشتم دیوونه میشدم اصلا قابل وصف نبود وضعیتم

تل اینکه فهمیدم دلیلش وسواسه 

ی کانال هم هست توی ایتا البته پیج هم دارن ک ی افراد مشابه شما اینجور مسائل رو بیان میکنن و تحت درمان قرار وسواس اعتقادی قرار میگیرن و ی سری تمرین هایی داره ک رایگان هم هست اسم کامالش اثبات خدا دین مذهب خردمندانه توی ایتا هست.. البته توی گوگل هم سایت داره

ی شر بزن بهش خیلی کمک کننده هست

اما بعضی اوقات ی بغضی گلومو میگیره به خاطراین همه ناتوانی دربرابر رازهای خالقم واقعا نمیتونم خودمو ق ...

میدونی چی میگی دنبال روش باش تحقیق کن مطالعه کن شاید همین کنجکاویت باعث حل یه راز شد یا حل یه مشکل اما خودتو سرزنش نکن دنبال راه حل باشه نه ترسیدن و غمگین شدن

به ذات خدا نباید فکر کنی چون جسم و ذهن ما محدوده و اصلا نمیتونه بهش پی ببره فقط باید به نعمت های خدا ...

احسنت

فکر کردن به ذات خدا منع شده ولی فکر کردن به موجودیت خداوند خیلی هم عالی

راجع به وجود داشتنش انسان همیشه تفکر کرده و خیلی هم خوبه

ولی راجع به ذات ، در گنجایش ذهن بشر نیست

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
یعنی به نظرتون این ی مشکل روانیه؟

ببین فرق هست بین کسی ک از روی عقل و منطق شک میکنه ب وجود خدا و کسی ک از روی وسواس شک میکنه..

فرد اول معمولا آرامشش رو از دست نمیده و درنهایت ب جواب تمام سوالاش میرسه و آرامش واقعی و وجود خدا رو حس میکنه

ولی شک وسواس گونه اینطوریه ک تو وقتی شک گردی میری دنبال دلیل .. مثلا ب وجود خدا شک کردی می ی دنبال دلیل وجود خدا چند تا دلیل میخونی و ممکنه تا چندوقت اون دلایل کم و بیش قانعت کنه ولی بعد چند وقت باز همچنان سردرگمی باز انگار با وجود همه اون دلایلی ک خوندی بازم حالت بده بازم قبول نکردی ک خدایی وجود داره و هر روز شکت بیشتر و بیشتر میشه و سوالاتت بیشتر میشه .. باید بگم ک توی این مدل شک این سوالات هیچوقت تمومی نداره و جواب ها قانعت نمیکنه و فقط سردرگم تر میشی و حالت بدتر 

دیگه خودت باید تشخیص بدی ک شکت از مدل اوله یا دوم؟