2777
2789
عنوان

مردای ترکمن چجورین 🤫😂

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه ی اسی دوستان لطف میکنید تاپیک آخر منو گزارش بزنید بترکه خواهشمندم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خیلی خیلی رسم های زیادی دارن من دوست ترکمن دارم یه چیزی گفت مغزم گوزید

اصلا نباید پدرشوهرشون  صورتشونو ببینه همش روسری بزرگشون میکشن پایین و جلو دهنشونو میگیرن وقتی پدرشوهر برادر شوهر میان خونشون

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

خودت کجایی هستی زبانت چیه اصالت کجایی

ترکمن ها رسم های خاصی دارن هرکسی نمیتونه باهاش کنار بیاد ..اونا دخترهاشوون میفروشن بهم حمله نکنید ولی واقعیت دوستهای ترکمن زیاد دارم ..خیلی مهمون نواز هستن 

یه واقعیت دیگه برای زن ارزشی قائل نیستن هیچی حسم نسبت به آقایون و خانمهای ترکمن اینه انگاری برده جنسی گرفتن که فقط زایمان کنن 

این نیز بگذرد....

من خوشممم میاددد ازششش😭😂

سلام عزیزم 

من خودم ترکمنم ولی خیلی از دوستام ترکمن نیستن دوست فارس هم دارم دوست ترک هم دارم دوتا از پسر عمو های مامانمم با نرم ها ازدواج کردن.. رسم و رسوم ها خیلی به خانواده ها بستگی داره تو چه محیط و اعتقاداتی بزرگ شدن..شما باید ببینی اون شخص مدنظرتون تو چه محیطی بزرگ شده کارت خیلی سخت نیست کافیه باهاشون راجب مسائل اعتقادی صحبت کنی ری اکشن هاشون نشون میده..من خودم هیچ وقت هیچ تعصبی رو اعتقاداتم نداشتم و ندارم طبیعتا موقعیتی که آدم توش به دنیا میاد رو خودش تعیین نمیکنه پس همه جا آدم خوب و بد هست..راجب تعصباتی هم ک دوستان میگن اینجا فرهنگ ها خیلی تحت تاثیر قرار گرفته و دیگه قوانین گذشته حداقل برای هم سن و سالای من جواب نمیده..

پس شما باید ببینی اون شخص چطور آدمیه

سوال دیگه داشتی میتونی بپرسی ❤️

خودت کجایی هستی زبانت چیه اصالت کجاییترکمن ها رسم های خاصی دارن هرکسی نمیتونه باهاش کنار بیاد ..اونا ...

عزیزم شما شاید با کسی ارتباط داشتی که مقام زن رو با این تفکرات قبول داشته ولی دلیل نمیشه همه اینطور باشن 

عزیزم شما شاید با کسی ارتباط داشتی که مقام زن رو با این تفکرات قبول داشته ولی دلیل نمیشه همه اینطور ...

من ترکمن ها سمت خودم دیدم چیزی که از زندگیشون میدونم دیدم گفتم این تعدادی که میگم خیلی زیادن متاسفانه 

این نیز بگذرد....